Talán te magad sem hitted volna, de egy-egy üzenet, amit a pasi küld neked Messengeren vagy éppen SMS-ben néha többet mond ezer szónál. A srácok általában nem túl szószátyár típusok, de most megmutatjuk, melyek azok a rövid üzik, amik mégis azt suggalják, ő bizony fülig szerelmes beléd. 

 Jó reggelt üzenet

Ha srác reggel, rögtön ébredés után küld neked egy rövid jó reggelt üzenetet, akkor az arra enged következtetni, nagyon is oda van érted. Hiszen gondolj csak bele, ez egyértelműen azt mutatja, te voltál az első gondolata, erről pedig téged is szeretett volna tájékoztatni, ezért érezte úgy, hogy üzen neked. Ez végtelenül cuki, kedves és aranyos, ráadásul biztos jele annak, hogy szeret és tervez veled. 

Napközben is keres 

A srác, akinek fontos vagy, napközben is keresni fog, annak ellenére is, hogy mondjuk mindketten dolgoztok. Ebédszünetben majdnem biztos, hogy keresni fog, ír Messengeren vagy SMS-ben, érdeklődik neked milyen a napod. Egy pasi ezt csakis akkor teszi meg, ha a kiszemelt lány tényleg nagyon fontos neki. 

Szép álmokat üzenet 

Hasonlóan a reggeli üdvözlethet az esti szép álmokat üzenet is arra enged következtetni, hogy a pasi teljesen beléd habarodott. Ilyenkor az sem kizárt, hogy felhív, pláne, ha nem tudtatok aznap valamiért találkozni. Szívesen elmeséli, milyen napja volt, na és persze kíváncsi rád is. Egy kapcsolat kezdetén ezek mind-mind nagyon édes gesztusok, amikből egyértelműen az következik, levetted a srácot a lábáról. 

Támogató üzenet 

Amikor egy pasi szerelmes, akkor fontos számára, hogy a választottját mindenben támogassa. Ha éppen egy nagy mérföldkő előtt állsz, netán állásinterjúra mész, akkor biztos lehetsz benne, ott fog állni melletted. Ezen túlmenően az is tuti, hogy a nagy megmérettetés előtt érkezni fog tőle egy támogató üzenet. Hiszen minden vágya, hogy motiváljon téged és éreztetni tudja, rá mindig, mindenben számíhatsz. 

(via)