Egészen elképesztő új, randizás trend hódít. Máris mutatjuk, mi az a Contra-Dating

Egy kis csavar

Először is képzeld egy gyorsan, milyen lenne számodra az ideális partner. Ha tudod, mi a típusod, akkor ez könnyen fog menni. Ha megvan álmaid személye, akkor most csavarj egyet a dolgon és keress olyan randipartnert, aki ennek a szöges ellenéte. Igen, jól olvasod. A Contra-Datingnek ugyanis éppen az a lényege, hogy olyan sráccal randizz, aki alapvetően egyáltalán nem az ideálod. 

Fő a nyitottság 

Persze most jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy ennek mégis mi az értelme, de bármennyire is hihetetlen, a szakértők szerint ez a fordított logika hozhatja el a szerelmet az életedbe. Ezzel az ún. ellenrandevúzással ugyanis nyitottabb módon közelítheted meg a pasikat, így valódi esélyt adhatsz olyasvalakinek is, akivel egyébként nem valószínű, hogy elmennél randizni. A Contra-Dating mögött meghúzódó elmélet egyébként arra próbál rávilágítani, hogy néha túlzott elvárásokat támasztunk a másik nem irányába, elképzelünk egy tökéletes partnert, aki abban a formában nem is létezik, mindeközben pedig kizárjuk a kínálkozó lehetőségeket az életünkből. 

A Nagy Ő

Viszont fontos tudnod, hogy a Contra-Dating nem azt jelenti, hogy akkor most feltétlenül olyan kompromisszumokat kell kötnöd, amik számodra nem előnyösek. Nem kell összejönnöd valakivel csak azért, hogy vélt elvárásoknak megfelelj, de ezzel a randizási szokásssal új kapukat nyithatsz meg magad előtt. A Contra-Datingnek  hála rugalmasabb lehetsz, ha randiról van szó, arról pedig már nem is beszélve, hogy bővül a látóköröd, amibe aztán így beleakadhat az a bizonyos valaki is, akit valójában kerestél. 

(via)