Most maguk a pasik vallották arról, mi alapján döntik el, hogy elhívnak-e egy nőt a második randira. Ha ezt a 3 dolgot megteszed, akkor bevallásuk szerint nagy rá az esélyed.

Elegáns öltözet

Ahogyan az angolok is mondjak, Dress to Impress! A pasik ezzel egyetértenek, a legtöbben nem tudnak ellenállni annak, ha azt látják, hogy valaki időt szánt a megjelenésére. Kedvelik, ha egy nő kicsípi magát, és az eseményhez illő outfit-ben jelenik meg. Ez persze nem mindig az eleganciát jelenti, ha éppen egy lazább bárban találkoztok, akkor is az a fontos, hogy illjen a szetted az atmoszférához, és látszódjon, hogy önazonos a választásod.

Dicséretek

Ugyan a sztereotípiák szerint a férfiak dolga a bókolás, a pasik bevallása szerint ez egyáltalán nem kell, hogy így legyen. A legtöbben nem tudnak ellenállni az apró kis dicséreteknek, a legtöbbeknek nagyon jólesik egy-egy kedves megjegyzés. Véleményük szerint, sokkal szívesebben hívják el egy második randira a nőt, ha az apró bókokkal kényeztette őket.

Tervek

A pasik imádják azokat a csajokat, akik céltudatosak, és van valamilyen tervük az életben. Úgy vélik, ha egy olyan nőt látnak, aki biztos a dolgában, nem fél semmitől, az nagyon vonzó a számukra. Azt akarják látni, hogy valaki nélkülük is megállja helyét, és nem stresszel azon, mi történik majd egyedül.

via