Biztosan neked is van pár kedvenc parfümöd, melyeket a mindennapok során használsz. De időként nem árt kipróbálni pár újdonságot, és egy különleges alkalom, mondjuk egy randi kedvéért bővíteni a gyűjteményed. A következő illatok tökéletesek első randira! 

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge

Sokak szerint a Baccarat Rouge a tökéletes illat különleges alkalmakra. Annyira jellegzetes, hogy azonnal rád figyel mindenki, így például vacsikra vagy egy randira nem is tudnál ennél jobbat választani. A főbb jegyeit a borostyán, jázmin, sáfrány, ámbra és cédrusfa alkotják. Egy kifejezetten meleg, csábító parfüm, ami passzol a hideg időhöz

Yves Saint Laurent Libre

A Libre nagyon gazdag és csábító, azt sugallja, hogy egy igazán szenvedélyes nő vagy. Ezt te sem akarod kihagyni ugye? Ugyanakkor vannak benne virágos jegyek, ettől pedig az egész nagyon meleggé, hívogatóvá válik. A parfümben megtalálható a mandarin, neroli, levendula, jázmin, marokkói narancsvirág, vanília és fehér pézsma. Nem csupán randikra, de mondjuk évfordulókra is tökéletes. Könnyen lehet, hogy annyira megszereted, csak ezt akarod majd viselni! 

Maison Margiela Replica By The Fireplace

A Maison Margiela egy csodálatos téli parfüm, erre már a neve is utal. Nagyon fűszeres, aromás, ezért egy kifejezetten meleg illat, ami jól illeszkedik az évszakhoz. Van benne szegfűszeg, rózsabors, narancsvirág, gesztenye és Gaiac faolaj. Azok, akik viselik, azt mondják, hogy nagy elegánsnak érzik benne magukat, így egy plusz ok, amiért érdemes felkerülnie a listádra. 


Via