Biztosan te is imádod a különlegesebb parfümöket, melyekhez akár még szép emlékeket is kapcsolhatsz. Az alábbi illatok mind egyedülállóak, miközben tökéletesen passzolnak az ünnepi időszakhoz.

Valentino Born in Roma Yellow Dream Donna

A Born in Roma egy nagyon népszerű illatnak számít, ez a verzió pedig remekül illeszkedik a karácsonyhoz. Kellemes, mégis fűszeres, így melegséget közvetít. A bergamott kiegészíti a vaníliát, ami az alapjegyek közé tartozik. Ha egyszer kipróbálod, nem is akarsz majd mást használni. 

Thierry Mugler Alien Fusion 

Ha próbáltad már a Mugler illatait, akkor ez sem fog csalódást okozni. Mindegyik nagyon intenzív, ez a parfüm pedig a karácsonyi illatokat is magában hordozza. Megtalálható benne a fahéj és a gyömbér, emellett virágos jegyek is kiegészítik. Az egész egy nagyon izgalmas elegy, aminek az illatát sosem fogod elfelejteni, ha egyszer megérzed. 

Chanel Coco

Az orientális, fűszeres illat sok jegyet egyesít, megtalálható benne a mandarin, tonkabab, pacsuli és a jázmin is. A virágos jegyeknek köszönhetően nőies, finom lesz, de a fűszeresebb elemek csábítóvá teszik. Emellett természetesen a csodaszép üvegről sem feledkezhetünk el, ami annyira ikonikus

Tom Ford Velvet Orchid

Tom Ford parfümjeiért nagyon sok nő rajong, és el kell mondanunk, ez nem véletlen. Minden illat annyira egyedi és erőteljes, hogy egyből megbabonáznak mindenkit. A Velvet Orchid egy virágos, orientális illat, amiben egyesülnek a karácsony jellemző jegyei. Megtalálható benne többek között a mandarin, rum, méz és a mirha. Többet nem is mondunk, ezt ki kell próbálnod! 


Via