A horoszkópod pontos ismerete tényleg segíthet abban, hogy megtaláld életed párját! Nemrég arra világítottak rá az asztrológusok,  mitől leszel szerelmes és milyen csillagjegyű pasival alkotnátok álompárt, most bedig abba avattak be, hogy milyen csillagjegyű pasival ne randizz soha-de soha az életben! Készen állsz? Görgess le a csillagjegyedig és most kiderül, ki a totális ellentéted!

Kos

Szenvedélyes és ösztönös lény vagy, kedves Kos, aki utat tör magának, bármilyen célt is tűz ki maga elé! De mi van akkor, ha ezt egy másik csillagjegy nem tolerálja? Abban pedig biztos lehetsz, hogy egy másik Kos, akinek más a fontos és más álomért küzd, tutira nem fogja támogatni a te személyes céljaidat! 

Bika

A kényelem, a következetesség és a földhöz ragadt gyakorlatiasság a mindened: ha ez nincs meg, rosszul érzed magadat a bőrödben! Egy olyan félre van tehát szükséged, aki mindebben támogat téged. Valószínúleg egy spontán és kalandor Nyilas pasitól menekülnél, annyira nem találnád meg vele a közös hangot! 

Ikrek

Extrovertált, pezsgő személyiségként imádsz azt emberek körül lenni: a partik, a baráti összejövetelek és a csacsogás a mindenet – de ezt nem minden csillagjegy tolerálja. Az interovertált és a befelé forduló Skorpió inkább magában szeret kikapcsolódni, már otthonról sem szeret eljárni, ezért nem vagytok jó matchek!

Rák

A horoszkóp legérzelmesebb csillajegye vagy, akinek szüksége van egyfajta érzelmi biztonságra ahhoz, hogy teljesen boldog legyen egy párkapcsolatban. A már jól bevált, stabil dolgoktól viszont a hideg rázza ki a felfedező Vízöntőket, akik mindig inkább valami újat akarnak kipróbálni.

Oroszlán

Bár kívülről magabiztosnak tűnsz, belül gyakran bizonytalan vagy az értékeidet illetően, ezért szívesen flörtölsz érted rajongó pasikkal. Ez nagyon meg tudja bántani a Szűz csillagjegyűeket, akinek rendkívül érzelmes személyisége van! Állandóan összetörnéd a szívét, de igazából nem is értenéd, miért...

Szűz

Anyáskodó természetedtől fogva érthető, hogy a lehető legjobbat akarod a pasidnak: azt azonban nem bírnád elviselni, ha a pasid körül folyton csajok lebzselnének. Az Oroszlánokkal való párkapcsolataid ezért már a kezdetektől fogva halálra vannak ítélve, mert nekik szükségük van csajokra, akik rajonganak értük.

Mérleg

A Mérleg csillagjegyűek nagyon sokat törődnek azzal, milyennek látják őket mások, mi a helyes, mi a helytelen és hogyan tehetnék még harmonikusabbá az életüket. Csupa olyan dolog foglalkoztatja őket, ami a legkevésbé sem érdekli az ambíciózus Kos személyiségeket, szóval tartsd magad távol tőlük!

Skorpió

Szeretsz otthon, a megszokott környezetedben kikapcsolódni és a világtól elvonulva, magadban tölteni a szabadidődet – ez viszont rémálomként hangzik a mindig pezsgő Ikreknek, aki maximum egy éjszakát bír nyugiban tölteni, többet nem! Nem lenne hosszútávú, harmonikus kapcsolat a tiétek, az biztos.

Nyilas

Kíváncsi és szenvedélyes lényed a legszívesebben állandóan új helyeket fedezne fel, bárhová szívesen elutaznál, ami kalandokat és izgalmakat tartogat! A kényelmes életmód szerelmese, a Bika pasi ezt valószínűleg nem tolerálja, hiszen ő pont a gyakorlatias és következetes jelleméről vált híressé.

Bak

Gyakorlatias és kiszámítható személyiséged sokak szemében lehet vonzó, ám az Oroszlánok inkább unalmasnak és egysíkúnak fognak látni, mintsem szerethetőnek. Nincs mi más mondani: párkapcsolatban soha nem lesztek a legjobb társai egymásnak!

Vízöntő

Állandóan új ötleteket és felfedezni valókon töröd a fejedet: a céljaid annyira elhomályosítják a jövőről alkotott képedet, hogy sokszor még a szerelmi életedről is megfeledkezel közben. Ez egy Rák férfit rettentően megbántana, aki teljes szívét-lelkét beleadná a kapcsolatba. Inkább engedd el őt, nem működne a dolog! 

Halak

Álmodozó természetes és érzékenységed sok férfi számára lehet vonzó, ám a Bak férfiak inkább naivnak és nevetségesnek fognak tartani, mintsem vonzónak. Sok vitát fog köztek okozni a realitás-idealitás közötti harc, aminek soha nem lesz vége. Ha pedig vége lesz, akkor nagy eséllyel boldogtalanok lesztek együtt.

Via