A szerelmi horoszkópod nemcsak azt mutatja meg, milyen csillagjegy illik hozzád,  hanem azt is, hogy mi a számodra a legfontosabb akkor, amikor párkapcsolatban élsz! Utálod, ha a nem foglalkoznak veled eleget? Tartasz a megcsalástól? Esetleg a párod őszintesége vagy a szex mindennél fontosabb a számodra? Az asztrológusok szerint ez nem véletlen! Görgess le a csilladjegyedhez és nézd meg, hogy számodra milyen dolgok nélkül lenne totálisan elképzelhetetlen egy párkapcsolat!

Kos

A legfontosabb számodra: a közös pozitív energiák

A horoszkóp első csillagjegyeként ösztönös kalandor, bátor lélek vagy, akiben rengeteg szenvedély lakozik. A Tűz elem egyik jegyeként rendkívül fontos számodra, hogy a pároddal dinamikus legyen a kapcsolatotok, különben hamar bemondod az unalmas és tele lesz a magánéleted problémákkat.

Bika

A legfontosabb számodra: a praktikusság

Gyakorlatias és anyagias lény vagy, kedves Bika, ezért nem tudsz sikeres párkapcsolatot felépíteni olyan jegyekkel, akik két lábbal a föld felett járnak, álmodoznak és szórják a pénzt. A rendet, a fegyelmet és a praktikumot szereted az élet minden területén, így a szerelmi életedben is, ezért a partneredtől is ugyanezt várod el.

Ikrek

A legfontosabb számodra: a barátság

Az egyik legharmonikusabb csillagjegyként az számodra a legfontosabb a párkapcsolatodban, kedves Ikrek, hogy ne csak egymás szeretői, hanem barátai is legyetek a másiknak. Ez a legtöbbször könnyen megy neked, mert nagyon pozitív és kíváncsi személyiség vagy! 

Rák

A legfontosabb számodra: a magas érzelmi intelligencia (EQ)

Általánosságban elmondható, hogy a Rákok a legérzelmesebb csillagjegyek, ezért abszolút nem meglepő, hogy olyan társra vágynak, akik kezelni is tudják az érzelmeiket. Az alacsony EQ-val rendelkező emberekkel nehezen találod meg az összhangot, ezért nagy valószínűséggel még a kapcsolati fázisig sem jutsz el velük.

Oroszlán

A legfontosabb számodra: az imádat

Oroszlánként nagyon fontos számodra, hogy csodáljanak, rajongjanak érted az emberek: ha ezt a pasidtól nem kapod meg, hamar véget érnek a közös kalandjaitok! Nem alkuszol meg kevesebbel, mint a királynői bánásmóddal, ezért számodra a legfontosabb egy párkapcsolatban az, hogy imádjanak, szeressenek!

Szűz

A legfontosabb a számodra: az ambíció

Igazi anyáskodó természet vagy, kedves Szűz, ezért szívesen egyengedet a pasid útját is. Ha viszont a partnerednek nincsenek céljai, tervei, álmai, az könnyen lelohaszthatja a kedvedet, hiszen akkor nincs kit bátorítanod és terelgetned. Olyan társra vágysz, akinek van jövőképe, ha a srácnak nincs, akkor jobban jársz, ha elbúcsúzol tőle! 

Mérleg

A legfontosabb számodra: a spontaneitás

A Mérlegek híresen a nyughatatlan természetükről és arról, hogy nem bírnak nyugton maradni. Ha veled is ez a helyzet, akkor jobb, ha a partnered felköti a gatyáját és minden héten előáll valami újdonsággal a számodra, mert az unalom a legrosszabb, ami egy párkapcsolatban történhet veled! 

Skorpió

A legfontosabb számodra: az őszinteség

Skorpióként nagy beleérző-képességed van mások életébe, jó és megbízható társ vagy, akire mindig lehet számítani, ezért elvárod, hogy a párod bizalommal és őszinteséggel forduljon feléd. A titkok és a hazugságok kiakasztanak, ha rajtakapod a pasidat a hűtlenségen, lőttek a kapcsolatotoknak! 

Nyilas

A legfontosabb számodra: a lazaság

Kedves Nyilas, te nem tudsz fapofákkal randizni. Lételmed a humor, a jókedv, a vidámság és a pozitív életszemlélet, ezért ha nem tudsz kivel táncolni a konyha padlóján vagy ha a pasid nincs benne a mókákban, esetleg állandóan stresszel valamin, akkor az a kapcsolat nagyon boldogtalan lesz – úgy is mondhatjuk, hogy halálra van ítélve! 

Bak

A legfontosabb számodra: a törődés

Kedves Bak, örök tervező személyiség vagy, aki rendkívüli előrelátóan és körültekintően választja ki a randihelyszíneket. Ha viszont azt látod, hogy a pasidat abszolút hidegen hagyja, hova mentek és mikor, valamint, ha a legkisebb erőfeszítést sem teszi azért, hogy közös programokat szervezzen veled, az neked totál no-go! 

Vízöntő

A legfontosabb számodra: az érdeklődés

A Vízöntők különleges személyiségek, akik tisztában vannak azzal, hogy a furcsa hobbijaikat és szenvedélyeiket nem mindenki tolerálja. Na, ők azt az egy embert keresik, aki nemcsak tolerálja őket, hanem érdeklődést is mutat feléjük, sőt, akár együtt is űzhetik őket! Ha ez nem működik, a love sem lesz hosszú életű.

Halak

A legfontosabb számodra: az érzelmek megélése

Kedves Halak, nagyon érzelmes személyiség vagy: egyszerre több érzelem is dúlhat benned, amivel olykor még neked is kihívás megbírkózni, nem csak a partnerednek. Ha viszont megtalálod azt az egy valakit, aki mindenben támogat és folyamatosan bizonygatja számodra a szerelmét, ne engedd el, mert neked ez a legfontosabb egy párkapcsolatban! 

Via