A szinglik a hónapban nagyon élvezik a szingliségüket, míg a párban élők minőségi időt töltenek együtt az ágyban és azon kívül is. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked az augusztusi szexhoroszkóp:

Kos

Szingli: Egyedülállóként lazán az ujjad köré csavarhatsz bárkit, de az is előfordulhat, hogy a barátnőid akarnak mindenáron összehozni valakivel. Érdemes lehet adni egy esélyt a dolognak!

Párkapcsolatban: Tökéletes ez a hónap ahhoz, hogy felrázzátok a pasiddal a kapcsolatotokat. Kísérletező, játékos kedvetekben lesztek, és olyanokat is kipróbálhattok az ágyban, ami korábban eszetekbe sem jutott volna.  

BIKA

Szingli: Egy percig sem leszel magányos Bika, ha nem akarsz az lenni. Tele vagy elérhetőségekkel, bármikor kaphatsz pasit, és bármilyen céllal!

Párkapcsolatban: Most végre igazán minőségi időt töltötök együtt a szerelmeddel. Sokkal több időt szántok az elő- és az utójátékra is, ahogy magára a szexre is. Készülj a többórás együttlétekre!

IKREK

Szingli: Augusztusban könnyen találhatsz pasit a Tinderen vagy bármely más társkereső appon, de még a kávézóban is összefuthatsz egy szexi idegenel, ahová mindennap betérsz.

Párkapcsolatban: Nagyon bevállalósak lesztek a szerelmeddel és nyitott lesztek olyan dolgokra, mint a BDSM, de még az édeshármas is felmerülhet. A változatosság mindenképpen jót tesz a kapcsolatotoknak.  

RÁK

Szingli: Most inkább önmagaddal mulatod az időt, semmint a férfiakkal, és nem is baj, mert így lesz lehetőséged felfedezni a tested titkos erogén zónáit. 

Párkapcsolatban: A hónapban kicsit feszült lehet köztetek a hangulat az anyagiak miatt, és mert több magányra vágysz. Fontos, hogy mindenről beszéljetek, ugyanakkor a szex is sokszor segít majd oldani a rossz hangulatot.

OROSZLÁN

Szingli: Végre begyógyulnak a sebeid, és képes leszel továbblépni. Rá is találhatsz egy olyan srácra, aki tényleg megérdemli a figyelmedet, és pont olyan lesz, mintha az álmaidból lépett volna elő.

Párkapcsolatban: Fontos döntéseket kell hoznotok a szerelmetekkel a jövőtökkel kapcsolatban, Viszont a nyaralás, meg a különféle utazgatások jótékony hatással lesznek rátok. Talán a környezetváltozás vadít meg benneteket.   

SZŰZ

Szingli: Nem baj, ha nincs kedved pasizni, kedves Szűz. Inkább akkor fordítsd önmagadra a figyelmedet. Használd ezt a hónapot arra, hogy megtanuld mesterfokon kényeztetni a testedet és a lelkedet.

Párkapcsolatban: Dobj el mindent, és csak a pasidra figyelj! Töltsetek együtt több időt, merüljetek el a szexualitás világában és kísérletezzetek! Próbáljátok ki a káma-szútrát, a tantrát, és olyan gyönyörökben lehet részetek, amilyenben még sosem.

MÉRLEG

Szingli: Most leginkább csak egyéjszakás kalandokban lesz részed, mert egyik pasi sem üti meg a mércédet. Nem baj Mérleg, keresgélj tovább és élvezd a szingliségedet!

Párkapcsolatban: Augusztus előhívja a kalandos és játékos szellemeteket. Valószínűleg eljátsszátok a A szürke ötven árnyalata néhány jelenetét, ami üdítő hatással lesz a kapcsolatotokra.

SKORPIÓ

Szingli: Több randi is vár rád a hónapban, de ezektől most csak potyaszexet, semmint komoly kapcsolatot remélhetsz.

Párkapcsolatban: Augusztusban kissé felborulhat az egyensúly, és többet szeretkeztek, mintsem beszélgettek. Jó, hogy rendkívül fantáziadúsan, és egy nap akár többször is kielégítitek egymást, de hosszú távon nem jó, ha csak erről szól a kapcsolatotok.

NYILAS

Szingli: Kedved támadhat egyedül utazni, ami meglepő és vérpezsdítő élményeket hoz neked. Még egy romantikus tengerparti egyéjszakás kalandban is lehet részed.

Párkapcsolatban: Szexi kalandok várnak rátok a hónapban. Különösen a nyaralás, utazás során lobbanhat lángra a kapcsolatok, és jön meg a kedvetek a napi szintű lepedőgyűréshez, sőt, még néhány izgi szexjátékot is beszerezhettek.

BAK

Szingli: Élvezed a nyarat és a szingliségedet. Lesz egy-két fickó, akikkel csetelsz, de szívesebben kényezteted magadat, semmint mást.

Párkapcsolatban: Elérkezett az újrakalibrálás ideje, és helyre kell billentenek az adok-kapok egyensúlyát. Ezzel együtt felélénkül a nemi életetek is. A pasid lelkesebb lesz az ágyban, és meglepő gyönyöröket okoz neked.

VÍZÖNTŐ

Szingli: Nincs olyan buli vagy kávézó, ahol ne akarna téged valaki felcsípni. Most nem adod könnyen magadat, és jól is teszed, mert így legalább kivárod azt, aki nemcsak a testedet, hanem a lelkedet is meg akarja hódítani.

Párkapcsolatban: Nagyon buják lesztek a pasiddal, és kedvet kaptok a vízi, az erdei szexhez, a lényeg, hogy új és izgalmas legyen! Most még akár egy swinger klubba is benézhettek.

HALAK

Szingli: A legváratlanabb helyeken sikerül ismerkedned, és bár több pasi is van, akivel szívesen ismerkednél, ki fog tűnni egy mind közül, akivel azonnal meglesz a testi-lelki kémia.

Párkapcsolatban: A közös programok, a minőségi idő összehoz titeket, és nemcsak a mindennapokban, hanem az ágyban is. Játékosan hancúroztok órákig új pózokat tesztelve, vagy elmélyülten imádjátok egymást a mindfulness szex közben.