Oké, persze, ez nem szentírás, de a csillagjegyed igenis befolyással van a szexuális életre. Ha például te Oroszlán vagy, akkor a horoszkóp szerint a legjobb szexed valószínűleg egy Mérleggel lenne. A  zodiákusod  pedig nagymértékben képes befolyásolni az életed számos területét, így a szexuális vágyaid felett is hatalommal lehet, sőt még azt is megmutathatja, hol lenne érdemes szexelned. 

Kos 

Bárhol, bármikor. Röviden így lehetne jellemezni a Kosokat, akik, ha szexről van szó nem ismernek tréfát. Konkrétan tényleg bárhol és bármikor megkívánhatják a kedvesüket, legyen az egy mozi vécéje, vagy egy félreeső hely a nyilvános parkban. 

Bika 

A Bika, ha szexről van szó, akkor megadja a módját. Szereti a luxust, éppen ezért nem kizárt, hogy egy szállodába invitál meg egy légyottra. Viszont nehogy azt gondold, hogy csak egy gyors menetet akar. Dehogy! Lesz díszes vacsora, na meg gyertyák, akár egy romantikus forró fürdő a kádban. A Bika imád mindent, ami az érzékszerveire hat, ezt pedig nem rest megosztani a partnerével sem. 

Ikrek 

Az Ikrek imádja a változatosságot, éppen ezért az ágyban, párnák közti szexre hamar ráun. Viszont szeret kísérletezni, így nem kizárt, hogy végig akarja majd veled hancúrozni a zegész lakást, mindezt úgy, hogy közben a legkülönbözőtt szexpózokat is igyekszik kipróbálni. 

Rák 

A Rákok minden esetben biztonságra vágynak, ez az életük számos terülére igaz így érzelmileg is stabilnak kell éreznikük magukat ahhoz, hogy lefeküdjenek valakivel. Emiatt a helyszínek tekintetében is olyat keresnek, ahol jól érzik magukat, ahol nem kell félniük semmitől. A Rák pontosan ezért inkább az otthona kényelmében szeretne a partneréhez bújni, de ez még nem jelenti azt, hogy nem vágyik egy kis huncutságra. Egy romantikus vacsi után például, ha az ajtón belépve a falhoz nyomod és forró csókokkal árasztod el, azt garantáltan imádni fogja.  

Oroszlán 

Az Oroszlánnak közönség kell. Mindig, mert imádja a feltűnést és a csillogást. Az Oroszlánok odáig vannak tőle, ha minden róluk szól, az ágyban folyamatosan le akarják nyűgözni a partnerüket. Nem ódzkodnak az extrém helyektől, ha egy függöny nélküli lakásban szexelnek, nem érdekli őket, ki láthatja meg. Hovatovább, az Oroszlán az a csillagjegy, ako először menne bele egy házivideó készítésébe, vagy szexelne tükör előtt, mert a saját látványát is imádja. 

Szűz 

A Szűz jegy szülötte igazi rend és tisztaságmániás, így szex szempontjából is csak olyan helyszín jöhet szóba, ahol ezek adottak. A frissen mosott, fehírett lepedő nála alapelvárás, éppen ezért, ha meg akarsz hódítani egy Szüzet, akkor az otthonodnak makulátlannak kell lennie, máskülönben buktad a témát. 

Mérleg

A Mérleg számár a legjobb hely a szexhez a tükör előtt van, mert így megengedhetik maguknak, higy kiéljék kukkoló hajlamaikat. Na, és pontosan ezért földöntúli élmény neki a szex egy Oroszlánnal, mert ő meg nem bír betelni a saját látványával. 

 
Skorpió 

A Skorpió talán az egyik legperverzebb jegy, aki imád olyan helyeken hancúrozni, ami alapesetben tabunak számít. Egy rejtet szoba, vagy sötét zug, mindegy, a lényeg, hogy olyan hely legyen, ahol korábban még nem csinálták. 

Nyilas 

A Nyilas nagyon szabad szellemú jegy, éppen ezért a szabadban való szex is erőteljesen vonzza. A Nyilas számára a legjobb hely a szexhez, ha egy nagy fához támaszkodva, a természet lágy ölén teheti magáévá a kedvesét. Akár túra közben, vagy egy hosszú séta közben, vagy a tengerparton a csillagok alatt, a lényeg, hogy a természetben legyen, mert a Nyilast ez tüzeli fel igazán. 

 Bak 

A Bak szexualitás szempontjából elég konzervatív, még véletlenül sem akarja, hogy bárki is meglássa. Éppen ezért szexelni is zárt ajtók mögött szeret, klasszikus értelemben véve, ágyban és párnák között. Persze ez még nem jelenti azt, hogy nem lehetnek tüzes szeretők, csak a nyilvánosságot igyekeznek kerülni.

Vízöntő

A Vízöntő nem feltétlenül a legszexuálisabb csillagjegy, hajlamos lehet egy kicsit nyugdíjasra venni a tempót. Kicsit hasonlóan a Bakhoz nem igazán bírja a nyilvánosságot, így a legjobban azt szereti, ha az otthona kényelmében bújhat össze a kedvesével.  

Halak 

A Halak az állatövi jegyek kaméleonja. Ők azok, akik képesek felszívni a partnerük vágyait és azt akarni teljes gőzzel, amit ők. Vagyis, ha a másik medencében  szexelne  akkor ő is, ha nyilvánosan, akkor ő is. Alapesetben azonban nagyon vonzzák a tengerpartok, jellemzően a vizes helyek, hiszen halak lévén ott érzik magukat a legjobban. 
 
(via)