Sokan azt gondolják, ha a szexuális életük ott tart, hogy misszionárius pózban kényszerülnek szeretkezésre, akkor azt temetni kell. Pedig kiűzhető belőle a vanília, hidd el!

Mit tud a misszionárius póz, amit te még nem?

A misszionárius póz igen, eléggé alapvető, nem éppen a KámaSzútra legkomolyabb akrobatikus gyakorlata. Ez azonban nem jelenti azt, hogy annyira unalmas és egysíkú lenne, mint ahogyan a legtöbben gondolják. 

Rengeteg lehetőséget nyújt, amiket ha kihasználsz, akkor sosem unatkozol majd. Ha eddig nem tetted, az nagy hiba, de most legalább itt az esély, hogy felfedezd, ami eddig elkerülte a figyelmed. 

Előjáték

Ne legyen rutin a szex, mert ha az előjátékra sem fordítotok elég időt, akkor egyáltalán nem csoda, hogy a misszionáriust sem tartjátok majd a meggynek a tejszínhab tetején. Viszont ha alaposan felizgatjátok egymást a behatolás előtt, akkor lehetetlen, hogy a misszionárius pózt üresnek érezzétek. 

Mellek

Ha most mélyen elgondolkodsz, akkor valószínűleg arra az eredményre jutsz, hogy egyáltalán nem játszanak központi szerepet a női mellek a misszionárius pózban folytatott szex során. Pedig a partnernek is pluszban izgató lehet a látványuk és az érintésük, neked pedig mennyei élmény annak kényeztetése.

Erogén zóna

Ha már mellek, akkor ne feledjük a többi erogén zónát sem. A behatolás közben simogathatják a combodat, csókolhatják a nyakad, de végig simíthatják gyengéden és szexin a hasad is. Oh la, la! Ugye, hogy sosem volt még ennyire jó?

Ritmus

Mivel mindenkinek kényelmes a misszionárius póz, úgy játszhattok a tempóval, ahogyan csak kedvetek kívánja. Váltakozzanak a behatolási ütemek, néha vaduljatok és gyorsuljatok, máskor viszont az is végtelenül izgató lehet, ha alig mozdultok.

Szögek

Rendkívül sok lehetőség rejlik a szögek váltogatásában is. Izgassátok a G-pontot, a P-pontot, a misszionárius pózban minden lehetőségetek megvan rá, hogy az utolsó centiméterig kiismerjétek egymás testét.

via