Az orgazmus eléréséhez rengeteg tuti tipp van, de az biztos, hogy a póz is kulcsfontosságú. Hallottál már a varázshegy szexpózról? Érdemes kipróbálni, mert az orgazmus is varázslatos lehet vele.

A varázshegy szexpóz az orgazmus legjobb barátja

A varázshegy szexpóz legalább annyira extra, mint elsőre gondolnád. Az azonban nagy előnye, hogy egyáltalán nem igényel annyi erőfeszítést, mint amennyire nagy örömet ad.

A varázshegy szexpóz a kutyapóz továbbfejlesztett változata, amely a hagyományosnál sokkal kényelmesebb, és amelynek a segítségével a hátfájás is elkerülhető. Sőt, ugyanúgy lehetővé teszi a mély behatolást és a különleges behatolási szögeket is, amelyekkel könnyebb és gyorsabb lehet az orgazmus, mint valaha. 

Tehermentesít a párna

A kutyapóznál a karjaidon támaszkodsz, ám a varázshegynél ez a teher lekerül rólad. Magad elé kell raknod párnákat, leglább hármat, és ezen kell támaszkodnod. Így nem kell tartanod magad, a párna leveszi rólad ennek a súlyát.

Ennek köszönhetően semmi másra nem kell figyelned, csak az élvezetekre, mert az a pár párna észrevétlenül, de nagyban megkönnyíti az együttlétet.

via