Végre úgy hajthatsz gyorsan, hogy még csak szabályt sem szegsz vele. A tempónak köszönhetően pedig olyan hirtelen érheted el az orgazmust, mint még soha. 

Gyorshajtó póz: ez lenne az orgazmus kulcsa?

A gyorshajtó szexpóz nagy népszerűségnek örvend, hiszen gyorsan hozza az orgazmust, ez pedig sokak számára az egyik legfontosabb tényező, ha már a testi örömökről beszélünk. 

Kivitelezése nem valami bonyolult, csak egy apróságban tér el a hagyományos kutyapóztól, amely szintén közkedvelt akár a vadabb, akár az érzelmekkel teli együttlétekhez is. 

Hogyan csináljuk?

A gyorshajtó szexpózban a fogadó fél a hasán fekszik, a hasa és a nemi szerve alá pedig egy párnát tesz, ami megemeli a medence területét. Az adó fél így hatol be, és így teszi magáévá a másikat. A nem mindennapi mélység és behatolási szög miatt pedig több esélyünk lehet az orgazmusra, mint valaha. 

A behatoló fél akár csókokkal is kiegészítheti az élményt, vagy akár érintésekkel, ölelésekkel, szexi suttogással tehet hozzá az élményhez. A fogadó fél számára már ennél kicsit statikusabb az élmény, de így is imádni fogjátok!

via