Azt, hogy orgazmussal végződik-e a szex, nagyban befolyásolja a kezdés. Lássunk 5 nagyon különböző megoldást, melyekről már többen is azt állították, sokat segítettek az orgazmus elérésében.

Szabályok

Mi általában mindenféle szabályokat állítunk fel, amit ha megszegünk, annak következménye van. Például három perc simogatás a másiknak a kéz használata nélkül, vagy 5 percig csókmentes kényeztetés. Akinek nem sikerül, az masszázzsal fizet!

frissítő

Imádjuk a hűtő tartalmát a hálószobában hasznosítani. Egy kis tejszínhab, vagy folyós karamellaszósz, hűsítő jégkockák - azonnal forró lesz a hangulat!

Látomások

Reggel azzal keltem, milyen erotikus álmom volt vele. Így garantáltan ágyban maradunk még egy ideig, és nincs is szükség semmi pluszra, hogy fellobbanjon a tűz!

Szaxjátékok

Mi többször is elmegyünk egy héten a szexshopba, hogy újabb és újabb kellékekkel bővüljön az otthoni készlet. Sokszor nem is szex közben, hanem felvezetőként vetjük be őket.

Vita

A békülős szex nem mindig a legokosabb megoldás, ám sok pár számol be arról, hogy számukra az egyik legizgatóbb dolog, ha a másik kicsit felfokozott állapotban van!

via