Rengeteg szexjáték létezik, ami még élvezetesebbé teszi a szexet. Nőknek és férfiaknak egyaránt gyártanak, szóval itt az ideje, hogy kicsit messzebb merészkedjetek a hagyományos vibrátoroktól, és még forróbbá tegyétek az együttléteket. 🥵🔥

Párvibrátor

Ezt a vibrátort mindketten imádni fogjátok, hiszen nagyon könnyen elérhető vele az orgazmus. A C alakú vibrátor egyik felét a hüvelybe kell helyezni, a másik pedig a csiklót fogja stimulálni. Ezután beléd hatolhat a pasid, aki ugyanúgy érezni fog minden rezgést, garantált az élvezet!

szexjatekok-2023
We-Vibe

Csiklóvibrátor

Ha még nem próbáltátok csiklóvibrátort, akkor itt az ideje! Használhatjátok az előjáték során, a pasid kiegészítheti vele az orális szexet, vagy akár az aktus közben is elővehetitek. Az orgazmus garantált!😉

szexjatekok-2023
Babeland

Üvegvibrátor

A merev anyagból készült vibrátor nagyon elegáns, emellett hatalmas élvezetet tud okozni a használata. Úgy alkották meg, hogy merev péniszre hasonlítson, így ideális anális és hüvelyi behatolásra. Nagyobb fejjel rendelkezik, így a legérzékenyebb pontokat is képes stimulálni. Ha ez még nem lenne elég, akkor megtartja a hőt, ezzel szintén játszadozhattok.  

szexjatekok-2023
Lovehoney

Vibrációs péniszgyűrű

A péniszgyűrű alapvetően a pasidnak fokozza az orgazmusát, teljesítményét, de a vibrációs fajtát te is imádni fogod. A péniszre felhelyezve a pasik erekciója sokkal keményebb lesz, a partner csiklóját pedig ingerli a gyűrű.

szexjatekok-2023
Babeland

Makkvibrátor

Ezt a vibrátort a pasid is garantáltan imádni fogja, lehet annyira rákaptok, hogy minden előjáték során alkalmazni fogjátok. Nagyon egyszerű a használata, csak a péniszén kell fel és le mozgatni, miközben rezeg. Egy ilyen kezdés után felejthetetlen szexben lesz részetek. 

szexjatekok-2023
Babeland

Via