A szexjátékok használata remek élményeket adhat, valósággal újjászülethet velük a szexuális életünk. Most azonban 5 olyan kínos sztorit hoztunk, amelyek során inkább a szeretkező felek ellenségeivé váltak a kütyük. 

Meggondolatlan kutyus

Az exemmel úgy döntöttünk, fenékdugót használunk a szexhez. Amikor kutyapózban hatolt belém, úgy döntött, egy kicsit beljebb dugja a szexjátékot is. Ez azonban nem volt túl jó ölet, a testem konkrétan elnyelte. Szerencsére a WC-n ülve ki tudtam nyomni, de roppant kellemetlen volt. Szerencsére mindketten jót nevettünk rajta, de nem mondom, hogy újra szeretném átélni. 

Büntess meg!

A barátom rendőr. Nemrég a szolgálati bilincsét használtuk a szeretkezésnek, ám ez nem volt a legjobb ötlet. A szex közepénél jöttünk rá, hogy elveszett a kulcs. Végül, egy kollegájának kellett kinyitnia. Elvileg nem mondja el senkinek, de azóta is mindig nagyon kínos, amikor találkozunk. 

Dupla élvezet

Nagy nehezen meggyőzött a pasim, hogy egy vibrátort is használjunk a szexhez, így egyszerre "ketten" lehetnek bennem. A számat bekötötte, így nem tudtam jelezni, hogy kissé már kényelmetlenül mélyre tolta be. Aztán megpróbáltam megfordulni, és a vibrátor egyetlen pillanat alatt elveszett a testemben. Végül a kórházban kellett kiszedni belőlem, az oda vezető úton pedig megbüntettek gyorshajtásért.

Marketplace

Egyszer rendeltem egy vibrátort. Nagyon izgatott voltam, mert a neten remek vélemények voltak róla. Amikor megjött, azonnal kipróbáltam, ám valószínűleg allergiás voltam az anyagára, mert egész nap jegen kellett ülnöm, annyira égett a hüvelyem. Iszonyú kellemetlen volt. 

Marry me

Egy kicsi, ujjvibrátort használunk a szexhez, ami egy gyűrűhöz van rögzítve. Csak hogy a gyűrű elvált, és a vibrátor benne maradt a testembe. A pasim már a mentőket akarta hívni, végül két óra után sikerült kiszednem...

via