Íme, egy jól sikerült maszturbáció története: Sarah Dobie Bauer újságíró a SheKnows magazinon osztotta meg, hogyan élte át élete egyik legjobb orgazmusát. A nő egy szexjáték miatt szó szerint elájult. 

Erről a termékről van szó

Kiderült, hogy a történet elmesélője a Womanizer Premium nevű szexjátékot vette meg, ami lényegében egy masszírozó. A termék egyáltalán nem olcsó, nagyjából 57 ezer forintba kerül. A weboldalon több színben is megtalálható, ide kattintva elolvashatod a részleteket! 

womanizer.com

 

Ilyen volt az élmény

Amikor vége lett szinte elájultam. Arra gondoltam, hogy szólok a férjemnek, hogy hívja a rendőrséget, mert ennek a szexjátéknak illegálisnak kellene lennie. Helyette inkább a barátnőimnek küldtem egy sms-t arról, hogy mi történt 

- mesélte a történetét Sarah.

Az újságíró felhívta Morgan Rossit, a Womanizer szóvivőjét, aki elárulta neki, hogy sok csiklóstimulátor létezik, de ennek a darabnak az a különlegessége, hogy Németországban Michael Lenke találta fel, aki egy zseni. A férfi ugyanis a feleségével kísérletezik mindig, hogy a lehető legjobb szexjátékokat dobják a piacra. Ez a szerkezet olyan gyengéd és hatékony, amire a legtöbb szexjáték nem képes. Sőt, nem utolsó sorban a mellbimbón is lehet használni!

Sok nőről hallottam, akik tudatták velünk, hogy néhányuk számára ez az első alkalom, hogy orgazmusuk volt. Soha nem találtak olyan terméket vagy partnert, aki ezt tudta nyújtani

- mondta Morgan Rossi. 

Elmondhatom, hogy ez a szexjáték tényleg fantasztikus munkát végez

- írta Sarah Dobie Bauer.

Via