Nagyon vágysz végre egy orgazmusra szex közben, de egyszerűen bármit is teszel vagy tesztek, nem sikerül? Akkor lehet, hogy ennek az 5 dolognak az egyike lehet a háttérben. 

Olyan gyógyszert szedsz, amely szinte lehetetlenné teszi az orgazmust

Michael Krychman, a Dél-Kaliforniai Szexuális Egészségügyi Központ igazgatója szerint depresszió, szorongás és hasonló állapotok kezelésére adott gyógyszerek tönkretehetik a nemi hormonokat a szervezetben, ami gyakran az orgazmus hiányát okozhatja. Kérj időpontot az orvosodhoz, hogy megtudd, át tudnál-e váltani egy másik, kevesebb mellékhatással járó gyógyszerre.

Csak a behatolás van

Dr. Krychman szerint a férfiak gyakran azt hiszik, hogy szuper jók az ágyban, miközben valójában fogalmuk sincs, mit csinálnak. Ha hihetünk Justin Lehmillernek, a The Psychology of Human Sexuality című könyv szerzőjének, a nők mindössze 30%-a képes elmenni pusztán a behatolástól. Így nem meglepő, hogy nálad sincs orgazmus, ha csak ennyi történik. Stimuláljátok a csiklódat szex közben is, ne hagyatkozzatok pusztán a péniszre.

Nincs előjáték

Nincs min csodálkozni, ha nem adjátok meg az időt és a megfelelő módot, szerepet az előjátéknak. Nem véletlenül érdemes az orális szex segítségével indítani, ez kell ahhoz, hogy kellően beindulj és izgalmi állapotba kerülj. Ne csak egy plusz pontként tekintsetek rá, igenis irányuljon rá nagy figyelem!

Túl stresszes vagy 

Szex közben sok nő folyamatosan aggódik a nem kívánt terhesség, a nemi úton terjedő fertőzések, vagy más olyan témák miatt, amelyek abszolút megölik a vágyat. Na meg persze az sem segít, ha állandóan a munkán jár az eszed. Lazíts és kapcsold ki az agyad, mert anélkül nem lehet orgazmusod!

Nem tudod, mire vágysz

Nincs ezzel baj, valószínűleg sosem volt még időd vagy lehetőséged arra, hogy a tested minden apró porcikáját körbejárjátok. Szánjatok rá egy délutánt, és fedezzétek fel egymást tetőtől talpig. Ha már tudjátok, mi az ami azonnal felizgat és mi esik különösen jól, az orgazmusra is sokkal nagyobb lesz az esély!

via