Van, akit egy fantasztikus szerető mellett, vagy egy menő szexjáték használata közben ér utol a gyönyör, más szexoltárt állít és hónapokon át manifesztálja be magának az orgazmust. De olyan is létezik, hogy valaki csak úgy, véletlen elélvezik. Nem vicc, ez teljesen komoly! A véletlen orgazmus tényleg létezik, a szextrének pedig el is mondták részletesen, hogy mi is ez és miért olyan szuper jó átélni a mindennapok során.

Tényleg olyan véletlen, mint amilyennek mondják?

Igen, a szakértők szerint tényleg csak úgy jön magától – ráadásul semmilyen szexuális dolog nem kell hozzá! Némely emberek ugyanis már csak a busz zötykölődésétől is el tudnak élvezni, de vannak akiket egy dögös hang vagy egy olvadó fagyi látványa érint meg. Sőt, némely medencefenék-erősítő gyakorlat is képes olyan csodára, hogy tényleg elélvez tőle az, aki végzi!

Durvának hangzik? Lehet, de a szextrénerek szerint a véletlen orgazmus egyáltalán nem kirívó: a legtöbb ember ugyanis még az álmában is képes elélvezni, ráadásul úgy, hogy reggel nem is emlékszik rá! 

Bár a férfiaknál  ennek van nyoma, sok nő még az ébredés után sem emlékszik rá, hogy éjjel elélvezett, mert nincs fizikai nyoma. A mély alvás közbeni elélvezés viszont egyáltalán nem ritka

– mondja Charlotte Johnson szexuál-és párkapcsolati terapeuta, aki szerint a véletlen orgazmus nem egy rossz dolog, nem hátrány vagy semmi hasonló, sőt! Éppenséggel egy nagyon szuper élmény, amit ki kell élvezni, mert van, akinél csak az életben egyszer fordul elő.

A véletlen orgazmus hirtelen jön, de cseppet sem kellemetlen!

Mivel nem lehet felkészülni rá, sanszos, hogy egy tök cikis helyzetet teremt a véletlen orgazmus, de a szakértő szerint kár ezen parázni. A véletlen orgazmus ugyanis legalább olyan jó, mint hagyományos orgazmus!

Minden orgazmus jó, mert oxitocint, azaz boldogsághormont szabadít fel a testünkben. Ha tényleg orgazmust élsz át, nem fogod cikinek érezni, mert ilyenkor nem gondolkodsz, csak hagyod, hogy megtörténjen veled a dolog

– mondja Charlotte Johnson szextréner, aki szerint a véletlen orgazmus ritka mint a fehér holló, de bárkinél, bármikor lecsaphat. Ha pedig jön, nem érdemes ellenállni, mert hatalmas örömtől fosztanánk meg magunkat! 

Via