A jó előjáték fél siker, azzal ugyanis tökéletesen meg lehet ágyazni egy egetrengető orgazmusnak. Nem csalás, nem ámítás, sokaknak azért marad el a gyönyör, mert nem melegednek be kellően az aktus előtt. Most eláruljuk, melyik az az 5 testrész, amit hajlamosak vagyunk kihagyni a kényeztetésből, de nem kellene. 

A szem az orgazmus tükre

Na nem ám a szemgolyó puszilgatásáról beszélünk, hanem a szemkörnyék simogatásáról, csókolgatásáról, de ugyanezt megtehetjük a csukott szemhéjak, vagy a szemöldök esetében is. Hihetetlen, mennyire sok nőnek gyengéje ez a terület.

Kulcscsont

A kulcscsont és az alatta lévő barázdák nagyon érzékenyek lehetnek a finom érintésre. Sőt, a puha, forró csókok is igencsak beindítják az embert, ha ide lehelik őket.

Lábujjak

Na nem csak azokat illeti meg a lábujjkényeztetés, akiknek a lábfétis a terepük, hidd el, ha ott kapsz egy kellemes masszázst, te is képtelen leszel lemondani róla! Arra azért mindenképpen ügyeljetek, hogy egészségügyi szempontból rendben legyenek a lábujjak, semmilyen seb, gomba, fertőzés ne legyen rajtuk, mert csúnya vége lehet. 

Fejbőr

Gondoltad volna, hogy a fejbőr is egy nagyon fontos erogénzóna? A fejbőrben rengeteg idegvégződés található, így semmiképpen se maradjon ki!

A szájszélek

Nem, nem csupán az ajkak azok, amelyekkel érdemes foglalkozni az előjáték során. Izgibb a felvezetés, ha csak körülötte történnek a dolgok, ha csak mellé, vagy a szélébe lehelnek csókot.

via