Itt az ideje, hogy új kedvenced legyen, ami a szexjátékokat illeti. Hódít a nyomáshullám vibrátor, ami végtelen örömöket ígér. Na de mit is rejt a nem mindennapi név?

Mi az a nyomáshullám-vibrátor?

Az ilyen típusú vibrátorok nyomáshullámokat használnak, hogy elérj a csúcsra. A feltalálásához egy érdekes történet is fűződik: egy Michael Lenke nevű férfi már képtelen volt tovább együtt élni a tudattal, hogy a nőknek annyira ritkán van orgazmusuk, ezért 2014-ben feltalálta a nyomáshullám-vibrátort, amelyet feleségén, Brigitte-en tesztelt. Ezt a vibrátort ma Womanizer néven ismerjük.

De hogyan is működik pontosan a nyomáshullám vibrátor?

Helyezd a vibrátort a hegyével a csiklóra, amelyet ezután a negatív és pozitív nyomás stimulál. Mint minden szexjátéknál, a nyomáshullám vibrátoroknál is vannak bizonyos kritériumok, amelyeket figyelembe kell venni a vásárláskor.

Anyag

Mivel ez egy érzékeny terület, az anyag nem irritálhatja a bőrt. A szexuális játékok ezért gyakran bőrbarát szilikonból készülnek, káros anyagok nélkül. A termék leírásában találsz erre utaló információt.

Kivitelezés

A vibrátoron ne legyenek olyan részletek, amelyek sérülést okozhatnak. Mindig ellenőrizd, hogy ne legyen rajta sérülés. Nem jó választás, vagy már kidobásra ítélt, ha éles szélek, repedések tűnnek fel rajta. A legjobb, ha nem hangos, hiszen az kellemetlen helyzetekhez vezethet. 

Teljesítmény

Van, aki lágyabban, van, aki erősebben szereti a masztubációt. Ügyelj arra, hogy a vibrátor több programot kínáljon, és ne melegedjen túl, mert az kellemetlen lehet. Ha a teljesítmény csökken, előfordulhat, hogy az akkumulátor lemerült. 

Korábbi értékelések

Mindig a korábbi vásárlók tudják a legreálisabban megmondani, milyen az adott termék. Természetesen mindenki más, de általában a korábbi értékelések reálisan jelzik, hogy milyen az adott termék. 

via