A TikTokon mesélte el hihetetlen történetét ez a fiatal lány. Myley a platformra feltöltött videóban arról beszél, hogy fogalma sem volt arról, babát, és már 6 és fél hónapos terhes volt, amikor kiderült, egy új élet növekszik a szíve alatt. A baj csak az volt, hogy a lány ez idő alatt két fogamzásgátló oltást is kapott. 

Őrültségnek hangzik, de...

Myley, egy azóta már vírusossá vált felvételen beszélt a részletekről, a története pedig már közel 1 millió megtekintésnél jár. A videóban a lány azzal kezdi, hogy elmagyarázza, tisztában van vele, hogy a sztorija őrültségnek hangzik. Arról is beszél, hogy ő maga is hallott már hasonló esetekről, de mindig azon töprengett, hogyan lehetséges ez. Myley egyébként háromhavonta kapott fogamzásgátló oltást, már csak ezért sem gondolta, teherbe eshet. 

A menzeszem kezdett nagyon kimaradni, aztán egyszer csak teljesen elmúlt, azonban ennél a fogamzásgátlási módszernél ez teljesen természetes 

– magyarázta a felvételen a lány, majd hozzátette, hogy bár észrevette, gyarapszik a súlya, de azt annak tudta be, hogy nemrégiben épült fel az evészavarából. 

@myleyjay i didn’t know i was pregnant for 6.5 months: story time 💕 #storytime ♬ original sound - myley j 💖

Nem várt fordulat

A dolgok akkor vettek nem várt fordulatot, amikor már súlyosabb tüneteket kezdett el tapasztalni magán. 

Hónapok teltek el, a vasszintem pedig egyre alacsonyabb lett, valamint éjszakánként arra ébredtem, hogy borzasztóan görcsöl a lábam. 

Myley ezután elmagyarázta, megkérte az édesanyját, hogy kérjen neki időpontot egy kivizsgálásra. Az anyja azonban már előre jelezte neki, ezek a tünetek mind egyeznek azzal, amikor ő terhes volt, így megkérte a lányát, végezzen el egy tesztet, ami a legnagyobb meglepetésre, pozitív lett. 

Tulajdonképpen a következő fogamzásgátló oltásom lett volna esedékes, így elmentem a klinikára, ahol aztán végül egy újabb terhességi tesztet kértem, ami persze szintén pozitív lett.  

Egészséges babát szült

Myley-ról ekkor derült ki, hogy 28 hetes terhes. A lány szerencsére egészséges babának adott végül életet, mostanra pedig már három gyermeket nevelnek a férjével. A videója alatt lévő kommentekből pedig kiderül, hogy a tapasztalata nem is annyira szokatlan, az egyik hozzászoló például azt írta: 

Nem tudtam, hogy terhes vagyok, egészen addig, amíg a fürdőszoba padlóján életet nem adtam a gyermekemnek. 

Rúgásokat sem érzett 

A WebMD szerint egyébként a fogamzásgátló oltás 99,8 százalékban hatékony, azonban nagyon fontos, hogy, aki ezt a terhesség megelőzési opciót választja, az háromhavonta menjen el és adassa be magának az oltást. Myley a videón még arról is beszélt, hogy a terhesség első 6 hónapjában egyáltalán nem érzett rúgásokat, az első trimszterben pedig rosszullétek sem gyötörték, ezétrt nem is gondolt arra, hogy esetleg terhes lehet. 

(via)