Az vagy, amit megeszel - még az ágyban is?! Nagyon úgy tűnik, hogy mivel indítod a napot, az igen beszédes arról, milyen a szexuális életed. Mondd meg, mit reggelizel, és megmondjuk, milyen vagy a szexben!

Müzli

Veled aztán tényleg lehetetlen unatkozni! Imádsz új dogokat felfedezni az erotika mezején is, nem riadsz meg attól, ha a partnered valami hajmeresztő ötlettel áll elő. A szexualitás csak úgy sugárzik belőled, és rendkívül gyorsan tanulsz!

Omlett

Azok a kamasutra pozíciók, amelyek másokat alaposan megizzasztanak, nem jelentenek problémát számodra. Hatalmas a kitartásod, és nagyon mozgékony, hajlékony vagy. Nem csoda, ha mindenkit lenyűgözöl, mennyire jó veled együtt lenni. 

Toast

Ha édesen szereted, akkor romantikus típus vagy. A csókok és a gyengédség különösen fontos számodra. De ha inkább egy sós ízesítésű pirítóst választasz, akkor a keményebb, szenvedélyesebb szexet preferálod. 

Croissant

Nem szeretsz dominálni, legalább az ágyban szeretnéd, ha nem neked kellene megoldanod mindent. Persze ha kell, te is kezdeményezel, de jobb szereted, ha a pasi adja meg az alapot. Téged minden alkalommal újra és újra meg kell hódítani!

via