Tudni szeretnéd, miről álmodozik a pasid? Vagy mi az a piszkos dolog, amire nagyon is vágysz a lelked mélyén, csak talán nem mered bevallani magadnak? Ideje megkeresni annak a csillagjegyét, akinek a szexfantáziájára a leginkább kíváncsi vagy!

Kos

A Kos az egyik legbevállalósabb csillagjegy. Éppen ezért álmodozik titokban a nyilvános szexről. Egyáltalán nem áll messze tőle, hogy egyszer elmenjen egy swinger klubba, ahol nemcsak látják is, amit csinál, hanem akár partnert is cserélhet, és közben nézhetik egymást a szerelmével. Ettől nagyon megvadulna!

Bika

Igazán tudná élvezni a Bika, ha szerelme a szexrabszolgája lenne - persze úgy, hogy beleegyezett -, és teljesítené minden kívánságát. A lelke mélyén szeretne parancsolgatni, és élvezni akarja a semmittevést, hogy az van, amit ő akar, és tudja: bármit megtesz neki a partnere.

Ikrek

Az Ikrek már csak a jegyéből adódóan is szereti a társaságot, és nem veti meg azt az ágyban sem. Vagyis nem kérdés, hogy simán beleférne neki egy édeshármas. Még inkább: édeskettes. Az Ikrek nők különösen szívesen kipróbálnák egy másik nővel. Alapból kíváncsi csillagjegy, és izgatja annak a gondolata, milyen lehet egy azonos neművel a szex.

Rák

Még a szerény, visszafogott, mindig kedves Ráknak is van  sötét oldala. Főleg az ágyban. Mert a lágy szeretkezéseken kívül titokban arra vágyik, hogy a partnere durván a magáévá tegye, vagy úgy csináljon, mintha elrabolná, és szexre kényszerítené. Szívesen lenne ilyen „áldozat”, amíg biztonságban érzi magát, és tudja: ő irányít.

Oroszlán

Az Oroszlán élvezi annak a gondolatát, hogy lebukhat. Éppen ezért szeret változatos helyeken szexelni. Lázba hozza a „mi lesz, ha rajtakapnak" érzés, vagy esetleg titokban kukkolják. Nála simán játszik egy gyors numera a házi bulin, vagy a munkahelyi megbeszélés alatt, de akár a strand egy „eldugott” szegletében is.

Szűz

A Szűz inkább gyengéd és odaadó az ágyban, de olykor-olykor szeret kivetkőzni magából. Olyankor pedig vadságra vágyik! Jöhet a finom hajtépés, a harapás, meg a dirty talk. Általában nagyon megfontolt, választékos a beszéde, de az ágyban szívesen zúdítana mocskos gondolatokat a partnerére, és az sem bánná, ha az ő fülébe súgnak - vagy éppen kiabálnak -, arcpirító dolgokat, hogy mi mindent tennének vele.

Mérleg

A Mérleg az fajta, aki azt mondja: minél több, annál jobb! Ez bizony a partnerek számára nézve is igaz, vagyis nagy álma az, hogy egyszerre minimum hárman legyenek az ágyban. Szeretne is egyszerre több embert kényeztetni, és természetesen ő maga is vevő arra, ha ketten is imádják őt. Aztán talán egyszer jöhet az orgia is!

Skorpió

A Skorpió szeret uralkodni az ágyban, de talán annál is jobban bírná a harcot. Imádná, ha a szex egy akciófilm lenne, sok-sok küzdelemmel, harapással, karmolással, egy kevéske édes fájdalommal. Akármilyen hajmeresztően hangozzon is: szeretne fájdalmat okozni, akár azzal, hogy jól megostorozza a partnerét.

Nyilas

A Nyilas szeret bohóckodni, szórakozni az ágyban, és még inkább: játszani. Szóval, a szerepjáték a titkos álma! Szívesen beöltözne hozzá, és teljesen átlényegülne a szerepébe. Izgató számára a gondolat, hogy másnak adhatja ki magát, és így a partnere is valaki „más” lehet. Számára kiemelten fontos az ágyban a változatosság.

Bak

Meg nem mondanád egy Bakról, milyen elképesztően sötét vágyai vannak a hálóban. Márpedig A szürke ötven árnyalata nála az etalon, és odáig van a BDSM minden változatáért. Nagy álma, hogy megkötözze, és jól elfenekelje a partnerét, de az sem bánná, ha néha ő lenne megbilincselve és „kihasználva”.

Vízöntő

A Vízöntő szeret játszani, és bírja a kütyüket is. Innentől kezdve szinte már magától adódik, mennyire csípi a szexkütyüket. Nincs olyan, amit ne szeretne kipróbálni. A mellbimbó csíptetőtől kezdve az análkúpig, a legszínesebb, legnagyobb rezgőcsodáig bármely vibrátorral el lenne, főleg, ha a partnerén is használhatja! De van egy másik nagy álma is: a swingerezés!

Halak

A Halak köztudattan spirituális és imádja a vizet. Ha ezt a kettőt összeadod, akkor annyira nem meglepő, hogy szeretne végigmenni ABC sorrendben a káma-szútra összes pozícióján, és kipipálni a vizes szexélményeket: kád, medence, tó, folyó, tenger, óceán. Majd az egészet újra elölről kezdeni: káma-szútra a vízben.