Te mit szólnál ahhoz, ha egyszer a pároddal a barátaitoktól azt a kérdést kapnád meg: van kedvetek velünk szexelni? Ezzel a házaspárral pontosan ez történt. 

A barátaink lettek

„A férjemmel az év elején az ország másik részébe költöztün, néhány hét múlva pedig megismertünk egy nagyon kedves házaspárt, akik szintén a környéken élnek. Ezt követően sokat találkoztunk velük, nagyon jól kijöttünk, hasonló volt az érdeklődési körünk és még korban is közel álltak hozzánk. 

Egyik este, amikor náluk iszogattunk a srác viccesen megjegyezte: átvihetnénk a bulit a hálószobába. Persze én azt hittem viccel, a férjem és én is felnvettünk, majd folytattuk tovább a beszélgetést. Amikor azonban hazafelé indultunk a pasi odajött hozzám és belesúgta a fülembe: „Gondolkodj azon, amit mondtam. Mindannyian jól éreznénk magunkat együtt.”

Nagyon kellemetlen 

Szürreális és kiborító volt számunkra az egész. Nagyon kínosan érzem magam, és már nem akarunk velük találkozni. Se én, sem pedig a férjem nem gondoltunk arra, hogy swingerek legyünk, egyszerűen mi nem ez a páros vagyunk. Nem vagyok biztos benne, hogy ezek után tudunk barátok lenni, a férjem is így gondolja, de szomorúak vagyunk, mert alapvetően kedveljük őket? Mit tegyünk?”

Hogyan lehet továbblépni?

Annyi biztos, hogy a fenti eset nagyon problémás, hiszen a páros jó barátságot alakított ki egy szimpatkus házaspárral, és talán egy-egy félreértelmezett jel miatt, most ez a barátság nagy valószínűséggel tönkrement. Persze azzal nincsen semmi baj, ha valaki egy kis extrát visz a szexbe, de egy ilyen félreértett szitu nagyon kellemetlen tud lenni. A fenti párosnak érdemes lenne azért még egy kört futni a barátaikkal és tisztázni a helyzetet. Elmondhatnánk nekik, hogy nagyon kedvelik őket, szívesen töltik velük az időt, de nem szeretnének másokkal szexelni. Ebben az esetben valószínűleg a közvetlenség lehet a továbblépés legjobb módja. Persze fontos, hogy a páros tagjai is feltegyék maguknak a kérdést: nyugodtak tudnának-e lenni egy olyan társasgában, ahol ezt javasolták? Ha a válasz nem, és ez javíthatatlanul megváltozatta a barátságot, akkor viszont jobb az egészet lezárni. 

(via)