A szex jó, de annyira azért mégsem izgis orgazmus nélkül: ha tehát csak nehezen tudsz elélvezni, itt az ideje kipróbálnod 2023 legmenőbb multifunkciós szexjátékait, amik segítségével garantáltan el lehet élvezni. 🔥 Ezek a vibrációs segédeszközök ugyanis nemcsak egy helyen kényeztetnek, de egyszerre több testrészen is használhatóak — valahol tehát biztosan örömet fognak okozni neked! 😍 Mutatjuk is az idei év legjobb multifunkcionális szexkiegészítőit!

Ezek a legjobb multiorgazmust ígérő szexjátékok

Aixiasia Abel akkus tripla karos vibrátor 19 990 Ft (Szexshop.hu)
Aixiasia Abel akkus tripla karos vibrátor 19 990 Ft (Szexshop.hu)
Tripla karos vibrátorok

A tripla karos vibrátor legalapvetőbb  szexjáték, ha meg szeretnéd tapasztalni a multiorgazmust! 👌 A középső vibrációs kar a hüvelybe való, a hátsó golyós kar pedig az anális kényeztetéseket szolgálja, míg az elöl lévő kerek, kis szívós rész a csiklót stimulálja. Elsőre durvának tűnhet a kinézete, váratlanul durva orgazmust is ad, ezért ha még kezdő vagy, inkább próbáld ki a következő, egyszerűbb multiorgazmust ígérő szexjátékokat...

Make My Orgasm Eggsplode forgó rezgő tojás 14 390 Ft (Lolipop.hu)
Make My Orgasm Eggsplode forgó rezgő tojás 14 390 Ft (Lolipop.hu)
Rezgő tojásvibrátorok

Hihetelenük kicsik, szinte a nadrágzsebedben is elférnek ezek az apró tojásvibrátorok: teljesítményüket azonban ne becsüld le! Mivel elemmel működnek, nem muszáj otthon 🛏️ használnod: bárhol máshol is kipróbálhatod, ám arra mindenképpen számíts, hogy hatalmas orgazmusod lesz vele. 💦 Ez az okos kis szerkezet ugyanis egyszerre masszírozza a hüvely falát és stimulálja a G-pontot — arról nem is beszélve, hogy a csiklót is tudod izgatni vele, szóval egyszerre akár több orgazmust is megtapasztalsz a segítségével!

Sqweel go rotációs orális szexszimulátor 18 990 Ft (Szeresdmagad.hu)
Sqweel Go rotációs orális szexszimulátor 18 990 Ft (Szeresdmagad.hu)
Nyelvszimulátorok

Elsősorban az orális kényeztetés szimulálására ajánlják ezeket az apró kis nyelvvibrációs lapocskákat tartalmazó játékszereket, de igazából bármilyen testrész izgatására használhatók. A csikló és a mellbimbók felváltott izgatásával  például elég könnyen elérhető a kettős orgazmus — persze csak akkor, ha már kitapasztaltad és te is el tudsz élvezni a mellbimbók izgatása közben.

Satisfyer Pro 2 az 1-ben G-pont és csiklóizgató vibrátor 31 000 Ft (Intimcenter.hu)
Satisfyer Pro 2 az 1-ben G-pont és csiklóizgató vibrátor 31 000 Ft (Intimcenter.hu)
2 az 1-ben vibrátorok

A 2 az 1-ben vibrátorok különböző nyomáshullámok segítségével képesek stimulálni a csiklót és a hüvelyt egyszerre. Lehet őket külön-külön, de egyszerre is használni  — igazán tuti pedig akkor lesz az élvezet, ha egyszerre próbálod ki őket! 🌋 Sebességük és nyomásmértékük gombbal vagy távirányítóval vezérelhető, tehát garantáltan személyre tudod szabni, mennyire intezív legyen az orgazmusod! 

Black Mont sokoldalú vibrációs kesztyű 9000 Ft (Intimcenter.hu)
Black Mont sokoldalú vibrációs kesztyű 9000 Ft (Intimcenter.hu)
Multivibrációs kesztyűk

2023 egyik legvadabb szexjátékai közé tartoznak a multivibrációs kesztyűk, amit egyénileg, maszturbáció közben vagy párban, a pároddal is használhatsz, ha feldobnátok a szexuális életeteket. Nagyon egyszerű a használata: vedd fel a kezedre, nyomj rá egy kis síkosítót és kezdődhet is a móka! Az ötujjas verzió mindegyike más formával és textúrával rendelkezik, a középső ujjas része pedig egy kis vibrációs résszel is fel van szerelve, szóval a csikló- és hüvelyizgatástól kezdve az anális izgatáson át egészen a prosztatamasszázsig bármire használható.

Via