Ma már rengeteg szexjáték létezik férfiak és nők számára egyaránt. Most eláruljuk, hogy miért érdemes egy mellbimbó stimulálót beszerezned otthonra. Szexszakértők szerint simán eljuthatsz a csúcsra! 😉

A mellbimbó stimuláló előnyei

Tanulmányok kimutatták, hogy amikor partnered a mellbimbóiddal játszik, az érzések ugyanarra a részlegre jutnak el az agyadban, ahova nemi szerved stimulálásából származó idegi jelek is

- mondja Rachel Sommer klinikai szexológus és a My Sex Toy Guide társalapítója, aki hozzátette, hogy az agy az oxitocin neurotranszmittert, az úgynevezett „ölelési hormont” szabadítja fel.

A mellbimbó orgazmus egy létező dolog!

Vannak, akik csupán a mellbimbó izgatásával is átélhetik az orgazmust! Ennek az az oka, hogy minden orgazmus az agyban történik, szóval, amikor valaki vagy valami a mellbimbóidat izgatja a nemiszerv is reakcióba lép. 

Giphy

 

Milyen a jó mellbimbó stimuláló?

Nem csak az ujjaiddal izgathatod a mellbimbókat! A mellbimbó stimuláló különböző fokozatokra állítható, a könnyű érintéstől kezdve a szoros fogásig bármire képes. A pumpák és a tapadókorongok a szívásérzetet biztosítják, így a maszturbáció vagy a szex a partnereddel még intenzívebb lesz. Természetesen nem mindenkinek sikerül azonnal csupán a mellbimbó stimulálótól a csúcsra jutnia, de ne csüggedj!

Ez természetesen időt és kísérletezést igényel, de teljesen megéri a felfedezést

- mondja Marla Renee Stewart szexológus.

Íme, néhány ötlet

A CalExotics mellbimbók

Nem csak szorítómozgás van benne, de 12 különböző rezgésmódot kínál! Könnyen beállítható és puha anyagból készült. A termék csúcsminőségű, rengetegen imádják!

Amazon
Szex és huncutság: itt vannak a tollas mellbimbóbilincsek

A csavar elforgatásával erősebb vagy gyengédebb szorításokat is alkalmazhatsz. A tollak szintén szórakoztatóak, sőt akár izgatóak is lehetnek a bőrödnek. 

Amazon
A CalExotics mellbimbószívók

Imádod, amikor a pasid rácuppan a mellbimbódra a szájával? Akkor ezt a vákuumszerű mellbimbószívást is imádni fogod. A szakértők szerint nagyon könnyen izgalomba hozza az embert, de vigyázz, hogy 20 percnél tovább ne használd, mert fájdalmat vagy sérülést okozhat. 

Amazon

Via