Úgy érzed, itt az ideje, hogy kicsit feldobjátok az együtt töltött éjszakákat? Akkor érdemes valami olyan szexjátékot beszerezni, ami garantáltan sok újdonságot hoz majd magával. 

Most tiéd a főszerep

A pasik ha nem is mindig, de imádják, ha alkalmanként a nő a domináns. Hiszen ki ne szeretné azt tenni, amit egy olyan istennő mond mint te? Nos, nem csupán a szavak állnak a rendelkezésünkre, ha szeretnénk pár ilyen estét, de különböző szexjátékok is. Lássunk 5 olyat, amivel tényleg maradandó lesz az élmény!

Semmit a kéznek

Fotó: amazon.es

Most tényleg te vagy a főnök, a pasi pedig nem érhet bármikor hozzád, csak amikor te akarod és te engeded. Ez a szőrös bilincs rendkívül szexi, fájdalommentes és biztonságos.

Don't watch me

Fotó: amazon.es

Természetesen egy sállal is beköthetjük a pasink szemét, ha azt akarjuk, hogy tényleg kicsit elveszettnek érezze magát szex közben és csak a többi érzékére hagyatkozzon. Ideálisabb azonban professzionális szemkötőket alkalmazni erre az esetre.

Szorul a hurok

Fotó: amazon.es

Ugyanez igaz a kötözésre is, amely ha nem jó kötözőanyagokat használsz, akár komoly sérüléseket is okozhat. Ha kötözős szexre adjátok a fejeteket, legyetek körültekintőek, és használjatok professzionális, erre gyártott kötöző-szetteket.

Huss és pöcc

Fotó: amazon.es

Ki mondta, hogy csak a pasik lehetnek dominánsak a szexben? Kapj magadhoz egy ilyen édes kis ostort, és mutasd meg, ki is a főnök az ágyban!

Follow me

Fotó: amazon.es

Szeretnéd, hogy a lábaid előtt heverjen a pasi, ám ezúttal szó szerint? Akkor kösd rá ezt a pórázt, és fedezzétek fel együtt, mennyi lehetőség rejlik az alá-fölé rendelt viszonyban. 

via