A maszturbációról mindenkinek az jut eszébe, hogy akkor veti be az ember, ha magányos, egyedül van, nincs partnere, aki társ lenne a szexuális együttléthez.

Hogyan csináljátok a közös maszturbációt?

Ez viszont egyáltalán nem így van. Ugyan az egyedülállók nyúlnak hozzá többször, ha szeretnének egy kis izgalmat a napba, a maszturbáció közös programnak is tökéletes lehet. Na de hogyan is kell csinálni, ha már ketten vagyunk benne?

Bizalom

Nagyon fontos, hogy csak akkor kezdjetek bele, ha nem féltek egymás előtt megtenni ezt. Sokakat nagyon zavar minden figyelő szempár, még akkor is, ha az a partneré. Tudnod kell, hogy itt a másik gyönyörködni fog benned, nem pedig kritizálni, hogyan csinálod. 

Távkapcsolat

Ne féljetek ezzel feldobni a távkapcsolatotokat, ugyanis új szintre emelheti a szerelmeteket. Persze az internetes biztonság az elsőszámú, az a legfontosabb. 

Kommunikáció

Miközben megérinted magad, nyugodtan mondd el a párodnak, miért ott és úgy csinálod. Így ő is egy interaktív kézikönyvet kap hozzád, és sokkal könnyebb lesz számára, hogy a csúcsra juttasson!

Fáradtság

Úgy érzed, erőtők híján vagytok, és a szeretkezés jelenleg maximum szenvedés? Akkor itt az ideje, hogy mindenki szépen nyugodtan és lazán magát kényeztesse. 

Szexjáték

Ez az ideális idő, hogy a kiegészítőket teszteljétek. Ne feltétlenül szex közben dobjátok be az újsonságokat, legyen az a napi élmény, hogy figyelitek, ahogyan kipróbálja a másik!

via