Egy amerikai nő története felrobbantotta az internetet, azt állítja ugyanis, hogy azóta van orgazmusa, mióta bemnanifesztálja azt. Vajon tényleg csak ennyin múlna a siker? 

A manifesztáció az orgazmus kulcsa?

A 39 éves Cassie már két éve alkalmazza a manifesztáció módszerét, hogy elérje az orgazmust, és most a világ elé állt történetével.

Kénytelen voltam a hálószobán kívüli dolgokhoz nyúlni, hogy legyen orgazmusom. Sokszor nagyon fáradtak vagyunk, a pasimon pedig nehéz változtatni. Sokszor annyira mélyen van, hogy annyi érzelem szorul belé, mint egy ajtókilincsbe. Nem várhattam tőle a megoldást. 

Cassie végül a manifesztáció felé fordult, ám nem csupán gondol az orgamusra, hanem több fegyvere is van, amelyek segítenek abban, hogy elérje azt. Először is megfogalmazza a kérést, amit továbbít az univerzum felé, ezt pedig segíti légzőgyakorlatokkal is, amelyek hozzájárulnak, hogy kapcsolatba kerüljön az univerzummal. Sőt, önkielégít is, hogy meglegyen a tanulmány, és ráérezzen arra, pontosan mi, milyen hatással van rá. 

Sok praktikát alkalmaz a manifesztáción kívül

A nő szerint mivel az orgazmus is egy energia, így nem annyira nehéz manifesztáció után átélni, mint az emberek gondolnák. Az is előfordul, hogy gyertyákat gyújt, vagy éppen a telihold és újhold idején szeretkeznek, amikor véleménye szerint mágikus erők mozognak. 

A manifesztációval olyan lesz a szex, amilyet csak szeretnél. Bármire is vágysz, meg fogod kapni. Minden a szándékon és a vizualizáción múlik. Arra is nagyon figyelek, hogy a szándékommal összhnagban lévő illatot válasszam, az olajak nagyon fontosak a folyamatban. 

Férje ugyan csak passzív résztvevője a folyamatnak, mindenben segíti partnerét, hogy teljesüljön a kívánsága.

A nő szerelemoltáráról itt láthatsz további képeket!