Nincs szexuális partnered, úgyhogy magad kell kielégítsd a vágyaidat? Itt az ideje, hogy olyan orgazmusod legyen, mint még soha. 

Ez a pozíció a legjobb

Miért elégednél meg egyetlen kényeztetési formával és egyetlen orgazmussal, ha lehet három is? Az első és legfontosabb, hogy megtaláld azt a pózt, amelyben az orgazmus is egyszerűbb, és amely megágyaz a lehetőségeknek, nem pedig ellehetetleníti azokat. 

Feküdj a hátadra, és húzd fel a mellkasodhoz a lábadat. Lazulj el, engedd, hogy a lábad rásimuljon a felsőtestedre, ne legyen terehes tartani azt. Ebben a pózban tökéletesen hozzáférsz a csiklódhoz, és persze a hátsó bejárathoz is, úgyhogy az önkielégítés formájának csak a képzelet szabhat határt. 

Többféle orgazmusod is lehet

Ha úgy érzed, szeretnéd még extrábbá tenni az élményt, akkor a kezeiden kívül, a hüvely esetében alkalmazz egy vibrátort. Ezen kívül, bevethetsz még egy csiklószívót is, vagy kényeztetheted magadat az ujjaiddal is a klitorisznál. 

Ha még ez sem lenne elég, és még összetettebb, intenzívebb, különlegesebb élményre vágysz, akkor szerezz be egy fenékdugót, vagy egy apróbb vibrátort, és azzal kényeztesd a fenekedet. Ki tudja, talán még az anális orgazmust is megtapasztalod a többszörös orgazmus mellett!

via