Te is sokszor töprengtél már azon, vajon mi jár a pasi fejében, amikor éppen orgazmusa volt az aktus után? Most 10 pasi vállalkozott arra, hogy elmondja az igazat. 

Fáradtság

„Annyira fáradt vagyok. Az orgazmus olyan, mintha valaki altatót fecskendezne a péniszembe. Kivagyok tőle. Pillanatok alatt kiüt."

A takarító

„Mintha egy takarítónő lennél, és mindent kiszivattyúztál volna belőlem. Mintha egy fogkrém lennék, és te kicsavarnál. Megsemmisítesz!"

A gondolkodó

„Csak arra tudok gondolni, vajon most mennyire vágtam hülye arcot, amikor elélveztem. Annyira furcsa és kontrollálhatatlan lesz tőle a viselkedésem és minden reakcióm. Az önuralmamnak annyi. Ne nézz hülyének, de én ezen sokat aggódom."

A rendmániás

„Utálom, ha olyan lesz a paplan. Lusta vagyok felállni és azonnal megtisztítani a hímvesszőm, mégis idegrohamot kapok, amikor látom, hogy odanyomódott a spermás vége."

A vágyakozó

„Éhes vagyok. Ennyi. Pasik vagyunk. Csak a kajára gondolok."

A figyelemre képtelen

„A csaj csak mondja, én meg fel sem tudom fogni, miről beszél. 15 percig ilyenkor ne szóljatok hozzánk, légyszi... Úgysem emlékszem majd rá."

Az elégedett

„Húú! Iszonyat ZEN-ben vagyok az orgazmus utáni percekben. Gyorsan múló, de nagyon intenzív öröm jár át. Úgy érzem, hegyeket tudok megmozgatni. Életem fél percei." 

A pisis

„Azonnal el kell mennem pisilni. Szex közben nem kell, de utána! Mintha egész aktus alatt visszatartottam volna."

A paragép

„Mindig azon aggódom, ugye nem lett terhes? Ugye nem történt meg a baleset? Persze, védekezem, de mindig ott az a gondolat a fejemben."

A büszke

„Megdícsérem a péniszem. Mennyire jól viselkedik már. Olyan élvezetekhez juttat, aminél a világon nincs jobb!"

via