Vajon ettől a Diadalívtől is úgy eláll a lélegzeted, mint a párizsi verziótól? Ha nem is, az tuti, hogy az orgazmusod őrjítő lesz!

Őrületes szexpózok terjednek

Szegélyezés, kukoricázás, X-faktor szexpóz, 68 a 69 helyett - csak kapkodjuk a fejünket, milyen új szexpózok és szextechnikák terjednek el mostanában. A legújabb őrület a Diadalív szexpóz, ami brutális orgazmust ígér. Nem csoda, ebben a helyzetben tényleg te vagy a boss!

A Diadalív szexpóz az orális szex során kerülhet elő, a pasinak semmi más dolga nincs, csak háton feküdni. Itt jössz te, aki akár csak a 69-nél, ráül a pasi arcára, csak nem háttal, hanem szemben. 

Mire figyelj az orgazmusgenerátor Diadalív szexpózban?

A hüvely a szájhoz kerül, te pedig eközben nagyon stabilan támaszkodsz négykézláb. Nem ülsz le az arcára, kíméld meg a fulladástól, helyezkedj úgy, mint a kutyapózban történő szexhez. 

Tényleg stabilan támaszkodj a tenyereiden, nehogy véletlenül kibillenj az egyensúlyodból a szédítő orgazmus miatt. Tartsd ívesen a hátad, semmiképpen se görnyedj. 

Ha a pasi így juttat a csúcsra, bizonyára nehéz lesz majd így maradni, de az biztos, hogy végre kiélvezheted, milyen is az, amikor te parancsolsz!

via