A szegélyezés a lassú szex egyik új gyakorlata. Az orgazmus késleltetésén alapul, azért, hogy végül növelje annak intenzitását. Ki szeretnéd te is próbálni ezt a nem mindennapi élményt? Akkor most itt van minden, amit tudnod kell róla! 

A türelem a kulcs

A szegélyezés a türelmen alapuló szexuális gyakorlat elve. Arról van szó, hogy amikor az orgazmus küszöbén állunk, akkor még egy kis ideig igyekszünk fenntartani a gyönyör előtti fázist. A cél egyértelműen az orgazmus fokozása. Persze felmerülhet a kérdés, hogy mégis mi ennek az előnye, a válasz pedig meglepő lehet. Ezzek a trükkel sokkal intenzívebb lehet az orgazmusod, a késleltetés pedig hatással van az agyadra is. Az orgazmus előtti fázisban ugyanis az agy mérsékelt mennyiségű domapint választ ki, de minél később érsz a csúcsra, annél jobban ő a dopamin mennyisége is. 

Hogyan csináld? 

Először is tisztázd a partnereddel, hogy mire készülsz, ugyanis vannak férfiak, akiket kifejezetten frusztrál, ha a párjuk nem élvez el hamar. Éppen ezért jobb, ha pontosan tudja, hogy te most ezt szeretnéd. Ezután hagyjátok, hogy az izgalom apránként növekedjen. Ilyenkor kiemelt szerepet kap az előjáték, a csókok, a simogatások, próbáljátok meg elkerülni a gyors behatolást. Amikor azonban az izgalom eléri a tetőfokát, akkor álljatok meg egy picit. Néhány másodpernyi pihenő után folytathajátok, mindez addig mehet, amíg mindkettőöknek jó. Aztán, ha úgy érzed, már nem bírod tovább és jöhet az orgazmus, akkor a szegélyezésnek hála érezni fogod az intenzitásbeli különbséget. Ez a gyakorlat olyan élvezetet hozhat, amiről talán azt gondoltad, nem is létezik. 

(via)