A női orgazmusról számos felmérés készült már, néhány sokkoló adat szerint pedig a nők csupán 33 százaléka élvezi mindig a szexet. A csajok jelentős részének ugyanis csak ritkán vagy akár soha nincs is orgazmusa. Pedig ezen könnyedén lehetne segíteni, a megfelelő pozíciók kiválasztásával ugyanis olyan élvezetes lehet a szex, mint még soha. Íme, öt szexpóz, amiben a nőnek kétszer olyan élvezetes a szex! 

A dugattyú 

A kedvesedet fektesd a hátára, majd térdelj fölé úgy, hogy a lábszárad a csípője két oldalán legyen, a kezeddel pedig támaszkodj meg a válla mellett. A behatolás után a tempót és a mélységet neked kell diktálnod, a pasid pedig gyakorlatilag mozdulatlanul élvezkedhet és gyönyörködhet a meztelen tested látványában. Ez a szexpóz elképesztően eredményes lehet, az azonban biztos, hogy nem fog sokáig tartani, ugyanis alaposan megdolgozza a comb izmait. Cserébe viszont már néhány perc alatt a csúcsra juthatsz. 

A patkó 

A patkó a lovagló póz egy kicsit izgalmasabb variációja. Ültesd a pasidat az ágy végébe úgy, hogy a feneke közetlenül a szélén legyen, a lábát pedig szorítsa össze. Ezután áll elé háttal, majd a comboddal kívülről fog össze az ő combját. Ezt követően hajolj le és helyezkedj el kényelmesen az ágyékán. Ebben a pózban a te kezedben van a gyeplő, te irányítasz, éppen ezért a saját élvezeted érdekében vezetheted az aktust gyorsabban vagy lassabban. Itt minden csak rajtad múlik. 

A lótusz 

Erről a pozícióról nemrég mi is írtunk, kiváló lehet, ha több időre van szükséged ahhoz, hogy eljuss a csúcsra. A lótuszban a pasid nem fog tudni sietni, így elegendő időt lehet arra, hogy elérd az orgazmust még azelőtt, hogy ő elmenne. A pozíció kivitelezése során a férfi keresztezett lábakkal ül, a nő pedig az ölében foglal helyet. Ez a testhelyzet azért lehet igazán izgató, mert gyakorlatilag mesteri szintre lehet emelni közben az egybefonódást: közben megcsókolhatjátok, simogathatjátok és nézhetitek egymást. Ráadásul a kipróbálása közben mindketten befolyásolni tudjátok a behatolás mélységét és ritmusát is, amitől csak még érzékibbé válik az egész együttlét. 

Misszonárius csak egy kicsit másként 

Alapvetően a misszionárius pózt nem a nehezen elélvező nőknek találták ki, de ha te szereted, hogyha a pasid irányít, akkor van számodra egy alternatívánk. Feküdj a hátadra, a párod ezután eléd térdel, majd jöhet a behatolás, ekkor azonban te ne felhúzd a térdeid, hanem tedd a lábad a párod vállása. Így mélyebb lehet a behatolás, neked pedig intenzívebb lehet az orgazmusod. Ha a gyönyörhöz a csuklód izgatása is szükséges, akkor aktus közben nyugodtan simogathatod is magad. 

(via)