A kutyapóz nagy kedvenc, de hogyan lehet egy igazi orgazmus bánya ez a népszerű pozíció?

A kutyapózban sem álom az orgazmus

A kutyapóz általában akkor kerül elő a szexben, amikor a hangulat már a tetőfokán, és a szenvedély szinte már tapintható. 

Éppen ezért sokak számára ez a szexpóz nem a finomkodásról szól. Azoknak a nőknek pedig, akik inkább a gyengéd mozdulatoknak köszönhetően képesek az orgazmusra, egyáltalán nem egyszerű elérniük, hogy így elélvezzenek. 

Annak ellenére, hogy nem a legvonzóbb a neve, valójában rendkívül kellemes lehet, ha Slo Mo kutyapózban csináljátok, ráadásul kicsit jobban a kezetekben lesz az irányítás, hogy mikor érdemes kicsit lassulni vagy éppen intenzívebben belevágni. 

Arról nem is beszélve, hogy számos lehetőségünk adódik a többi testrész stimulációjára, izgatására, szabad a csók, az érintés. A pasi hozzáférhet a füledhez, a nyakadhoz, a tarkódhoz, számos erogén zónádhoz.

Hogyan csináld a slo mo kutyapózt?

Pedig a kutyapóznak is van olyan fajtája, ami kifejezetten előcsalogatja az orgazmust, a Slo Mo kutyapóz. 

Ha úgy érzed, nem elég bensőséges, személyes az, ahogyan a kutypózt alkalmazzátok, akkor a legjobb, ha megpróbáljátok lelassítani. Ha lehet, egy kicsit szorítsd is össze a hüvelyt a behatoláskor. Sokkal mélyebben, intenzívebben érzed majd a lökéseket, így tényleg a maximumot hozhatjátok ki a pózból. 

Ha pedig esetleg még egy fenékmasszázs vagy csiklóstimuláció is társul hozzá, akkor tényleg nem tudtok hibázni vele. 

via