Sok praktika létezik arra, hogyan érdemes tenni azért, hogy teherbe essünk. De vajon tényleg sokkal több erre az esély akkor, ha kutyapózban szeretkezünk?

A terhesség tényleg a pózon múlik?

Azt már kimutatták, hogy ha orgazmusunk van szex közben, az nagyban elősegítheti a fogantatást. Az orgazmus során a hüvelyi izmok összehúzódnak, és lehetővé teszik, hogy a spermiumok könnyebben és gyorsabban elérjék a méhbe vezető utat.

Sokak szerint azért is egyszerűbb így teherbe esni, mert rengeteg nő szerint a kutyapóz a kulcs az orgazmushoz, ami az előbbi okok miatt nagy előny, ha a cél a fogantatás. 

Ezen felül, a kutyapóz nagyon mély behatolást tesz lehetővé, és ezáltal gyorsabban tehetik meg útjukat a spermiumok. Ezen még többet segíthetünk, ha a nő a behatolás közben előre hajol.

Így növeld tovább a teherbeesés esélyét

Talán klisésnek hangzik, de a kutyapózban történő orgazmus után nem mindegy, hogyan tartod a lábaid. Ha például állva szeretkeztek, akkor csökken az esély. Ha viszont a misszionárius közben a partner nyakában vannak a nő lábai, ismét nő. 

Az orvosok szerint azonban a kutyapóz sem egy csodapóz, ahol százszázalék az esély a terhességre. Ugyan nagyobb a valószínűsége, de biztosra itt sem vehető semmi. Ennél már pontosabb módszernek tartják, ha az ovuláció idején történik ez a fajta együttlét. 

via