Hidd el, egyáltalán nincs baj azzal, ha még soha nem volt orgazmusod. Ám nem kell, hogy ez így is maradjon. Jöjjön 5 tipp, amivel az orgazmus egyszerűbb lehet, mint valaha!

Lazíts

Igazi hangulatgyilkos a stressz, a nyugtalanság, a szorongás, az aggodalom. Pedig ha valami, akkor a nyugalom az nagyon kell az orgazmushoz. 

Felfedezés

Mindig van új a Nap alatt, és mindig találhatsz új praktikákat, új trükköket, új felfedezéseket. Éppen ezért ne elégedj meg a jelenlegi tudásoddal. Nézz utána a témának, olvass róla minél többet, hogy minél inkább szakértője legyél a témának. A tudás ugyanis hatalom az ágyban is. E mellett ne sajnáld az időt a saját tested felfedezésére sem, nézd meg, próbáld ki, hogy számodra melyek a legélvezetesebb lépések. 

Kommunikálj

Ha eljutottál arra a szintre, hogy magad előtt már semmi miatt nem szégyenlősködsz vagy éppen szégyenkezel (nono, ez TILOS!), akkor itt az ideje, hogy a pasid előtt is legalább ennyire nyitott és magabiztos legyél. Nyugodtan tartsatok egy olyan estét, amikor nem a szex a cél, hanem a kísérletezés. Érintsen, csókoljon meg mindenhol, és brutálisan őszintén mondd el, mi az, ami tényleg felizgat, és mik azok, amikről csak ő hiszi ezt.

A pozíció

Soha ne legyen mentrendszerű a szex. Persze, egy fáradt nap után talán egyszerűbb és kényelmesebb a misszionárius póz, de egyáltalán nem biztos, hogy számodra ez a legalkalmasabb az orgazmusra. Váltsatok, próbáljatok ki újat, játsszatok a tempóval, a behatolási szöggel, a légzéssel! Csak így jöhettek rá, hogy számodra mi az igazi orgazmusgenerátor!

Szexjátékok

Egyáltalán nem ciki és nem kudarc, ha úgy érzitek, jól jönne egy harmadik az ágyban, méghozzá egy szexjáték formájában! Itt az ideje, hogy új dolgokat tapasztaljatok meg! Ki tudja, talán egy vibrátor segítségével tudod megmutatni, hogyan hatoljon be úgy, hogy elélvezz tőle!

via