Szeretnéd, ha végre olyan orgazmust élhetnél át, amilyenre eddig még nem volt példa? Akkor hívd segítségül az X-faktort. 

Ne a tévében keresd az orgazmust

Na nem a tévéműsort kell bekapcsolnod, hogy földöntúli élvezetekben lehessen részed. Bőven elég, ha azt a bizonyos pluszt a hálószobádba csempészed be. De hogyan is kell kivitelezni az X-faktor szexpózt, ami az orgazmusok királynőjét hozza el számodra? 

A fogadó partner a hátán fekszik, méghozzá az ágy szélén. A partner az ágy mellett áll. A fogadó fél felemeli a lábait az égbe, majd a partner nyakán átkulcsolja őket, és így szorítja magához. Ha ez már túl nehéz, ne kulcsold össze a lábaidat, az is szuper intenzív, ha mindkét lábadat a párod egyik vállára helyezed. 

Miért annyira jó az X-faktor szexpóz?

Az X-faktor szexpóz lényege, hogy annyira mély és intenzív behatolást biztosít, amely csak nagyon kevés pózban valósulhat meg. A póz egyik nagy előnye pedig az, hogy mellette nem kell lemondanunk a plusz, kiegészítő örömszerzési lehetőségekről sem. 

Stimuláljátok a csiklót nyelvvibrátorral, vagy jöhetnek az anális gyöngyök és a fenékdugók is. Emellett az állandó szemkontaktus is nagyon izgató, ahogyan a lábakra adott csókok is. A pasid akár a melleidet is izgathatja, így több fronton támadva, akár mellorgazmusod is lehet. 

via