Hányan küzdenek azért, hogy remek orgazmusuk legyen szex közben! Akkor miért tenné tönkre az, akinek végre sikerül elérnie? Pedig hidd el, ez most a legújabb őrület!

Mit jelent a tönkretett orgazmus?

A tönkretett orgazmus pontosan az, amit a neve is mutat: egy olyan orgazmus, ami nem tud kiteljesedni, és amelyet elrontanak. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy miért tesz valaki ilyet, a választ pedig a BDSM témakörében kell keresni. 

A tönkretett orgazmus a stop-and-start élvezeten alapul. A tönkretett orgazmus egy olyan orgazmus, amely nem adja meg azt a csúcspontot, az azzal járó örömérzetet, amit alapesetben egy orgazmustól várunk. 

Nem is hinnéd, hányan izgulnak fel a tönkretett orgazmusra, mivel ekkor irányítani tudnak egy másik embert. Az ilyen jellegű alá-fölé rendelt viszony pedig nagy népszerűségnek örvend. 

Csak a vezető dönthet arról, mikor élvezhet el a partner

A megszakított orgazmusnál az irányító rendelkezik arról, hogy megadja-e a lehetőségét annak, hogy a partner elélvezzen, vagy kizárja ennek a lehetőségét. 

Sokan vannak, akik kifejezetten élvezik, hogy a partnerük szenved attól, hogy az orgazmus öröme nem teljesedhet be, és hogy minden az ő döntésüktől függ. A tönkretett orgazmust általában fétisnek és/vagy a BDSM játékok egy formájának tekintik.

Vannak olyan tanulmányok, vélemények, amelyek azt állítják, hogy ha az orgazmust több tönkretett orgazmus előzi meg, akkor a végső gyönyör még intenzívebb és mélyebb lehet, mint az eredetileg lett volna. Te kipróbálnád? 

via