A szexben az az igazán jó, hogy midennek gyakorlatilag csakis a te és párod képzelete szabhat határt. Ha vágytok egy kis újdonságra, akkor csak bíztatni tudunk arra titeket, hogy próbáljatok új szexpózokat. Köztük az öntöző szexpózt, ami nem mást ígér, mint életetek orgazmusát. 

Ha kell egy kis izgalom 

Ha te és a párod szeretnétek egy kicsit felpezsdíteni a dolgokat a hálószobában, akkor bizony itt az ideje kísérletezni a különböző szexpózokkal. Hidd el, egyik jobb mint a másik. Elnök, lótusz, hóangyal, dugóhúzó ezekről már mind-mind olvashatták nálunk, de most nézzük meg, mit tud az öntöző szexpóz, amiről mostanában annyit hallani. 

Nagyon szexi

Ez egy nagyon pimasz és persze nagyon szexi póz, amit, ha elég bevállalósak vagytok, akkor mindenképpen próbáljatok ki. Na, de hogyan csináljátok? Máris mondjuk: pasid dőljön hátra egy fotelben vagy egy széken, de az is jó lehet, ha az ágyszélén helyezkedik el, félvekvő pózban, úgy, hogy közben a lábait széttárja. Ekkor te ülj háttal az ülébe, úgy hogy ő a csípődnél át tudjon karolni, te pedig a lábujjaiddal támaszkodj meg a földön. Ekkor jöhet a behatolás, ami így annyira mély lehet, mint talán még soha. Hidd el, mindkettőtöknek extra intenzív utazásban lesz része, ha ezt kipróbáljátok, ráadásul az aktus közben te hátra is tudsz fordulni, hogy forrón megcsókolhassátok egymást. 

Nagyon hamar jön az orgazmus

Ez a póz egyszerűen annyira élvezetes, hogy az orgazmus is pillanatok alatt jöhet, arról nem beszélve, hogy a pasid akár közben az ujjaival tudja izgatni a csiklód, így még nagyobb lehet a végső gyönyör. Na, ti elég merészek vagytok, hogy kiróbáljátok? 

(via)