Hatalmas népszerűségnek örvend Nagy-Britanniában a Love Island című műsor. A reality egyik sztárja, Tom Clare arról vallott, hogy a speed bump szexpóz a kedvence. Nos, a közösségi médiában futótűzként terjedt, hogy vajon pontosan, mire gondolt a szexi pasi. Most eláruljuk!

A legkeresettebb szexpóz

Hihetetlen, de az Egyesült Királyságban a speed bump szexpózra keresnek rá legtöbben a Google keresőben, és csak ezután következik a misszionárius és a lovagló póz. Elsőre elég ijesztőnek hangzik, ugyanis a póz magyar jelentése fekvőrendőr, így elsőre azt is gondolhatnánk, hogy valami nagyon beteg dologról van szó. Most egy szakértő elárulta, hogy milyen is a speed bump:

A speed bump pozíció egy változata a kutyapóznak. A lényeg, hogy a nő nem térdel a pasi előtt, hanem a hasán fekszik, és egy kicsit megemeli a medencéjét, így történik a behatolás

- magyarázta Annabelle Knight, a Lovehoney szex- és párkapcsolati szakértője.

Miért olyan népszerű?

A szakértő szerint a szexpóz népszerűsége annak tudható be, hogy érzelmileg is hatalmas élvezet lehet mindkét fél számára, ugyanis maximalizálja az intimitást. A pasi közben csókolgathatja a partner nyakát. Annabelle Knight szerint a péniszgyűrű használata még több extra stimulációt adhat közben.

+1 tipp 

A hason fekvő fél számára hasznos lehet egy párnát alá helyezni, mert ez lehetőbbé teszi a mély behatolást. Továbbá izgató lehet a partner izgatása az ujjakkal előjátékként ebben a pozícióban. 

Via