Szeretnéd, ha a pasid meglepődne, mennyire jó vagy a lovagló pózban? Akkor jöjjön 5 tippünk, ami mindent megváltoztathat!

Használd a csiklódat!

A pasid teljesen oda lesz, ha azt látja, hogy határozottan azon vagy, hogy minél előbb a csúcsra juss. Döntsd meg a csípődet, hogy a csiklód hozzádörzsöld a pasihoz lovaglás közben. Esetleg kényeztesd magad az ujjaiddal, vagy ami még jobb, dőlj hátra, és kérd meg erre a pasidat!

Lassíts!

Tegyél apró mozdulatokat, lassíts egy kicsit, állítsd meg az időt! A srác imádni fogja majd, hogy ennyire érzéki vagy. Na és persze azt se felejtsük el, hogy a látvánnyal mekkora örömet okozhatsz neki.

Szét a lábakkal!

Tárd ki szélésen a lábadat, legyél a lehető legnagyobb terpeszben, amíg lovagolsz. Így nagyobb területet tudsz stimulálni lovaglás közben, és az orgazmus is hamarabb jöhet. 

Az ötös szabály

Próbáld ki, hogy 4 mozgásnál csak felületesen lovagold meg a pasi hímvesszőjét, és minden 5. alkalommal mélyen fogadd be a péniszt! A pasid csak ámul majd, micsoda technikád van, és ezt a macska-egér játékot is nagy eséllyel kedvelni fogja.

Be a lábakkal!

Hogy minél tovább bírd a testmozgást, amelyet a lovagló póz követel, csúsztasd a lábaid a pasid alá, így stabilabban tudod majd megtartani magad. Könnyebb lesz így a mozgás, és a combod nehezebben fárad el.

via