A hóangyal szexpózban egy igazi istennőként születhetsz újjá, ami pedig a mozdulatokat illeti, a pasit valószínűleg alaposan meglepődik majd, miket tudsz, amiket még nem látott!

Hogyan csináld a hóangyal szexpózt?

A hóangyal szexpóz mostanában nagyon népszerű, a sikere pedig egyáltalán nem meglepő, brutálisan szexi lehetsz benne, a pasidat pedig a megszokottnál jobban is izgatni fogja, hogy egy igaziv szexistennővel bújhat ágyba. Itt nem a behatolás szögén vagy a mélységén van a hangsúly - na persze az sem okoz csalódást, hanem rajtad, és a benned lévő női energiákon. 

A hóangyal szexpozícióban a hátadra kell feküdnöd. Tárd szét a lábait, és jöhet is a pasi. Majd kulcsod át a derekát a lábaiddal, és kapaszkodj meg a fenekében. És most nem az jön, ami a megszokott, hogy a pasi irányítja a behatolást. A fenekében megkapaszkodva te leszel a mozgásért, irányításért felelős fél. Ez pedig mit eredményez? Csípőtekeréseket, fenékmozgásokat, olyan brutálisan szexi mozdulatokat, amitől a pasi számára talán még élvezetesebb lesz a látvány, mint az érzet.

Boss baby

Végre itt az idő, hogy te legyél a főnök az ágyban, és kicsit átvedd a pasi szerepét. Persze, nagyon kellemes lehet, amikor a másik fél munkálkodik, és neked csak élvezned kell, de most add meg ezt a luxust a párodnak is, aki hidd el, nem lesz hálátlan!

De hogy technikailag mit tesz hozzá az együttléthez a hóangyal szexpóz? Nos, mivel te vagy a főnök, te uralod a tempót és a behatoálsi szöget is. Így nem kell abban bíznod, hogy a pasi majd kitapasztalja, hogy okozza neked a legnagyobb örömet. Játssz a kezedben lévő eszközökkel, és írányítsd úgy az együttlétet, hogy a lehető legnagyobb orgazmussal zárjátok az aktust!

via