Ha már egy ideje gondolkodtok azon, beengednétek egy harmadik személyt is az ágyatokba, akkor jó, ha megismeritek az Eiffel-torony szexpózt, ami igazi klasszikus az édeshármast kedvelők körében. 

A klasszikus Eiffel 

Az Eiffel-torony szexpózról tudnod kell, hogy alapesetben két férfi és egy nő kombinációja alkotja, de alapvetően azért ez is variálható. Ha a kvázi eredeti felállásnál maradunk, akkor viszont a póz kivitelezése során a nő négykézlábra helyezkedik, így alkotja a torony alapját, ekkor pedig az egyik partner előlről, a másik pedig hátulról közelíti meg őt. Az alapot alkotó személy, ez esetben a nő, orálisan kényezteti az előtte álló férfit, míg eközben a másik pasi hátulról beléhatol. 

Több változata lehet

A pozíciót azért nevezték el Eiffel-nek, mert a kivitelezése közben a megjelenése nagyon hasonlít az ikonikus francia nevezetteségre. Természetesen, mint minden póznak ennek is számos változata lehet, így nem kell mindig a klasszikus alaphelyzethez vagy a férfi-nő-férfi felálláshoz ragaszkodni. Akár fekvő helyzetben is nagyon élvezetes lehet, amikor is a nő van középen, az egyik férfi pedig előlről, míg a másik hátulról kényezteti. Sőt, akár egy negyedik résztvevő bevonása is lehetséges, aki úgymond segít a torony alapjának kialakításában. Itt meg lehet az egészet spékelni a 69-es pózzal: a két nő feküdjön egymásra a 69-es pózban, eközben egyiküket az egyik, míg másikukat a másik férfi elégíti ki, de ők is tudják egymást simogatni, nyalogatni, ami csak jól esik. 

(via)