A Cosmo egyik olvasój igazán dillemmás kérdéssel fordult hozzánk. Szeretne hármasban szexelni, de fogalma sincsen róla hogyan beszélhetne erről a pasijával. A  hármas szex  kapcsán sajnos él egy általános tévhit, hogy minden pasi erről fantáziál, éppen ezért sokszor a csajok nem teljesen a saját döntésük alapján mennek bele a játékba. Viszont mi van akkor, ha pontosan a lányban merül fel, hogy ezt szeretnék? Nagyon is gyakori, hogy pont a nők kezdeményezik az egészet, az izgalom és a kaland miatt. A kérdés már csak az, hogyan lehet ezt jól elővezetni a párunknak? Máris, mutatjuk, mit kell tenned azelőtt, mielőtt két másik ember is a takaród alá kerül. 

Beszéljetek róla! 

Klisének tűnhet, de valójában ez az egésznek az alfája és omegája. A kommunikáció nyilván nem csak a hármas szex szempontjából iszonyú fontos, de ha úgy döntötök, hogy beengedtek még egy személyt az ágyatokba, akkor nagyon fontos, hogy alaposan átbeszéljétek, mi is fog történni. Fontos, hogy mindketten meghatározzátok, mit is vártok ettől az élménytől: ez egy olyan fantázia, amit egyszer ki szeretnétek próbálni, vagy folyamatossá tennétek? Hogyan szeretnél te részt venni benne? Hogyan szeretnéd, hogy a párod részt vegyen benne? Nyíltan és őszintén válaszoljatok egymás kérdéseire, ugyanis a sikeres hármas alapja bizony a bizalom. 

Légy nyitott szexuálisan!

A hármas szex már alapjaiban véve is egy  liberálisabb gondolkodást  követel, de nagyon fontos, hogy légy nyitott a szexualitásod terén, ha ebben belevágsz. Csak azért, mert te heterónak vallod magad, még nem kell ódzkodnod attól, hogy mondjuk megérintesz egy másik nőt. Persze abban az esetben, ha lányt vontok be a játékba. Természetesen olyat ne csinálj, amihez nincs kedved, vagy idegennek érzed, de ha nem engeded el a gátlásaidat, akkor a hármas sem fog működni. 

Állítsátok fel a határokat! 

Az egyik legfontosabb része a sikeres hármasnak. Döntsd el, hogy te és a párod mit szeretnétek csinálni. Ez szólhat arról, hogy hol érintitek meg egymást, ki kezdeményez, milyen pozícióban akarjátok csinálni, a lehetőségek kvázi végtelenek. Viszont figyeljetek rá, hogy ebbe a beszélgetésbe már vonjátok be a harmadik felet is, hiszen ő is hús vér ember, nem csupán egy szexjáték. Jó ötlet lehet, ha van egy biztonsági szavatok: ha ezt valaki kimondja, akkor a játéknak vége. Fontos viszont tudnotok, hogy a szexben valójában nincsenek határok, minden csak rajtatok és a fantáziátokon múlik.

Beszéljétek meg utána 

Ha utána nem beszéltek a történtekről, akkor úgy tesztek, mintha az egész meg sem történt volna, az pedig nagyon furcsává és kínossá teheti a dolgot. Mindenképpen beszéljétek meg, hogy milyen volt számotokra az élmény, és, ha úgy érzitek kérdezzétek már erről a harmadik felet is. Fontos, hogy pozitív élményként próbáljatok meg minderre gondolni, még akkor is, ha a jövőben nem próbálkoztok újra.  

(via)