A hármas szex egy izgalmas kaland lehet, mégis sokan félnek tőle. Ez lesz az első alkalmad, vagy már tapasztalt vagy? Bármi is legyen a válasz, ezt a 3 szexpózt bátran próbáld ki!  

Az édeshármasnak nincs egyetlen meghatározott módja sem! A filmekben általában két nő és egy férfi hármas szexét láthatod, de nem létezik erre semmilyen szabály: bármilyen háromfős csoportban lehet hármasban szexelni, nemi identitástól vagy szexualitástól függetlenül.

1. 69 plusz egy

Akár női-férfi-férfi, akár férfi-női-női trió vagytok (vagy 3 fiú, 3 lány), a klasszikus 69-es pózt egy csavarral bármilyen formációban csinálhatjátok! 

Ennél a póznál két ember orálisan kényezteti egymást, míg a harmadik hátulról közelíti meg az édes hármas egyik tagját. Használhattok szexjátékot, dildót vagy amihez épp kedvetek van! 

2. Hármas kanál

Feküdjetek az oldalatokra, és helyezkedjetek el kanálpózba. Itt ketten behatolnak az előttük fekvő partnerbe, vaginálisan vagy akár análisan. Ahhoz, hogy jól működjön a dolog, egy kis koordinációra és együttműködésre lesz szükség, de hidd el, nagyon megéri! 

3. Zuhany alatt

Van egy tágas zuhanyzód? Itt az ideje, hogy a tisztálkodáson kívül valami másra is használd! Ha van elég hely, a zuhany tökéletes helyszíne lehet a hármas szexnek. Szexin beszappanozhatjátok egymást, hogy biztosan mindenki ráhangolódjon a másikra. Itt mindenki felváltva lehet a figyelem középpontjában: a befogadó a falnak támaszkodva élvezheti, ahogy a másik négy kéz és két száj felfedezi a testét, de itt is minden a fantáziátokra van bízva!

3+1. Virtuális hármas

A hármasoknak nem feltétlenül kell személyesen lenniük. Ha nem tudtok egyszerre együtt lenni, de felfedeznétek a  szexnek  ezt a csodás formáját, próbáljátok ki ezt a trükköt: két partner a képernyő előtt ül, miközben a harmadik fél máshonnan jelentkezik be.

Adhattok egymásnak instrukciókat, rendezhettek egy- vagy kétirányú műsort, de léteznek már olyan szexjátékok is, amit távolról lehet irányítani. Hát nem hangzik szuperszexin?!  

Via