A hármas szex egy szexi kaland lehet, mégis sokan félnek tőle. Hogyan, kivel csináljam, nem lesz totál ciki? A felmérések szerint a nők egyharmada imádja, míg másoknak nem ilyen jók a tapasztalatai. 

Most 5 nő őszintén elmesélt mindent az édeshármasról, amit  tudni akartál, de sosem merted megkérdezni! 

növelheti az önbizalmat


„Az első édeshármas élményem egy párral volt, akikkel a  Tinder hozott össze. Először egy italra találkoztunk, majd visszamentünk hozzájuk. Egész idő alatt sztárként kezeltek, és nagyon figyelmesek voltak, folyamatosan ellenőrizték, hogy jól vagyok-e. A kommunikáció kulcsfontosságú volt, és alaposan átdumáltuk, hogy mi fér bele és mi nem.

Nagyon felszabadító érzés volt, és sokkal nyitottabb vagyok azóta.

via GIPHY

Még mindig monogámnak tartom magam, de azóta nyitottabb vagyok a szexuális fantáziákra. Úgy éreztem, a hármas szex közben törődnek velem, és ez nagyon megerősített”

– Abby, 25 éves.

Lehetséges barátokkal...

„Az én hármas élményem két srác barátommal történt a főiskoláról. Azt mondani, hogy váratlanul ért, enyhe kifejezés. Hárman egy ágyban aludtunk el egy este, egy kiadós ivászat után. Egyikükkel már korábban is volt viszonyom, így amikor felébredtem, és az éjszaka közepén csókolózni kezdtünk, nem volt nagy dolog.

Aztán a másik srác is csatlakozott. Későre járt, egy átmulatott éjszakán voltunk túl, és a dolgok gyorsan kibontakoztak.

Emlékszem, hogy egy Kanye West album szólt, miközben egymást navigáltuk, hogy ki milyen pozícióba helyezkedjen. Soha nem beszéltük meg a történteket, de nem volt köztünk emiatt egy kínos pillanat sem”

– Mindy, 34 éves.

...vagy idegenekkel 

„Régóta  fantáziáltam  róla, majd megtörtént többször is. Az összes hármasom olyan emberekkel volt, akiket korábban nem ismertem, mert így akartam.

Hallottam ijesztő történeteket arról, hogy elfajult a dolog és barátságok értek véget egy édeshármas miatt, én ezért választottam idegeneket.

via GIPHY

Bár minden tapasztalatom élvezetes volt, én ezt kipipáltam és most monogám házasságban élek. Elérték a céljukat: felszabadítóak voltak és megerősítettek”

– Jacy, 40 éves.

Az édeshármas megszilárdíthat egy kapcsolatot...


„Körülbelül egy hónapja randiztam egy sráccal, amikor ő dobta be az édeshármas ötletét, tudván, hogy biszexuális vagyok. Így hát a születésnapjára meghívtuk egy régi kolléganőjét, akivel tényleg fantasztikus volt a szex.

Az éjszaka egy kis iszogatással kezdődött, majd mindannyian együtt zuhanyoztunk. Nagyon forró és élvezetes volt, és úgy éreztem, hogy mindenki nagyjából ugyanannyi figyelmet kapott.

Bár a kapcsolat hosszú távon nem működött, az édeshármas közelebb hozott minket egymáshoz, és nagyon különleges élmény volt

– Danielle, 33 éves.

...de nem feltétlen helyettesíti azt

„Az én hármasaim minden alkalommal szörnyűek voltak. Abban bíztam, hogy majd ettől kapom meg a szeretetet és a ragaszkodás - sikertelenül. 

via GIPHY

A húszas éveim - és valjuk be, a harmincas éveim nagy része - azzal telt, hogy az édeshármasokban akartam megtalálni az érzelmi biztonságot.

Szerencsére ma már tudom: monogámiára, és egy szerető partnerre vágyom”

– Olivia, 39 éves. 

Via