„Egyszer a pasim azt mondta, szexbabát fog csinálni belőlem. Nem nagyon értettem, mire gondolt, csak elnevettem magam. Aztán egy szép napon megtörtént. 

Arra vágyott, hogy szexbabaként szolgáljam

Hogyan történt mindez? Hipnotizált. És hogy miért? Hogy minden vágyát, kívánságát teljesítsem. Nem mondom, hogy nem vonzott, hogy valaki teljes mértékben irányítsa a testemet és az elmémet, ahogyan pedig egyre többet beszéltünk róla, teljesen rákattantam az ötletre.

Egy konferencián találkoztunk 10 évvel ezelőtt, és már akkor is sokat mesélt nekem ezekről a dolgokról. Idősebb és tapasztaltabb nálam, és nem egyszer hipnotizált már nőket. Hosszú évekig húztuk egymást, imádtam a beszélgetéseinket.  

Aztán párszor szexeltünk, de ezeken az alkalmakon még nem került előtérbe a hipnózis, csak a vad, durva szex. Mégis, már az első alkalmakkor éreztem, hogy neki természetfeletti ereje van az ágyban. Képes volt bármire rávenni. Irányított a szavaival, a szemével, a mosolyával, annyira engedelmes voltam, mint még soha senkinek. 

Aztán elkezdődött a szexbaba folyamat, amire előre felkészített: hosszú ideig tart majd. A szememmel kezdte, és éreztem benne, ahogyan az erő elhagyja. Üveges lett a tekintetem, sokszor pislogás nélkül, csak bámultam rá szex közben. Aztán egyre jobban vágytam a továbblépésre, hogy ne csak a tekintetem, de a testem is az ő uralma alá kerüljön. 

A hipnózis hihetetlen dolgokat tett

Utána fokozatosan haladtunk a babázás útján, volt, hogy megfogta a kezem és felhúzta, majd amikor elengedte, akkor az a levegőben maradt - éreztük és láthattuk tehát, hogy a hipnózis igenis működik. Innentől már a testrészeim is engedelmeskedtek, mereven szót fogadtak minden kívánságának. 

Később már a beszédemre is hatással volt. Amikor azt mondta szex közben, hogy 

Dolly vagyok, játssz velem!

Hallva a sorokat, azonnal ismételni kezdtem öntudatlanul, egy más állapotban létezve. Nem is kell mondanom, ez mennyire beindította. Azt éreztem, ő uralja az egész testemet. 

Más lett a hangszínem, a hanglejtésem. Mint egy igazi robot, úgy éreztem, azért beszélek, mert megnyomtak rajtam egy gombot. 

Teljes transzban voltam, annyira élveztem a szexet, mint még soha. Nehezebben lélegeztem, nyöszörögtem, teljesen máshogy éreztem a testemet. Azt éreztem, csak egy használati tárgy, ami más kielégülését szolgálja, és ettől teljesen más aspektusból tudtam megélni a szexualitást. 

Az irányítása alatt voltam

Párszor próbáltam ellenállni, de képtelen voltam rá, egyszerűen rabul ejtett. Nem tudtam mozogni, nem tudtam ellene semmit sem tenni. 

Csak annyit tudtam ismételgetni:

Dolly vagyok. Dolly vagyok. 

Állandóan dícsért, engem pedig boldoggá tett, ahogyan fogékony voltam az utasításokra, és ahogyan engedelmeskedhettem. Nem vágytam az orgazmusra sem, azt éreztem, hogy pszichés síkon teljesen kielégültem. 

Később, amikor már véget ért az aktus, és csak egy asztalnál beszélgettünk, irányítás nélkül bukott ki belőlem többször is, hogy 

Dolly vagyok. 

A testem azonnal megmozdult, szemeim tágra nyíltak, ajkaim pedig szétnyíltak. Nem tehettem mást, csak bámultam előre, ő pedig rám vigyorgott. Valóban úgy éreztem, hogy nem tudom irányítani a saját testemet, és tényleg úgy éreztem, mintha csak egy játék lennék, amivel ő játszik. Extázisban voltam, éreztem, hogy végleg az övé lettem."

via