Idén másképp jön majd a piros tojás, méghozzá vibrátor formájában. De mit tud ez a szexjáték, ami annyire nagyot megy 2023-ban, hogy mindenki ezt akarja?

Mi is az a tojásvibrátor?

Golyós vibrátor, csiklószívó, bunny - mennyi, de mennyi szexjáték létezik! De mit tudnak ezek a vibrátorok, és mit nem, amit a tojásvibrátor igen? Ugyan utóbbi eddig nem volt annyira ismert és népszerű, ez most alaposan megváltozik, mert mindenki ezt akarja most. 

A tojásvibrátorok egyedülállóan rugalmas vibrátorok, amelyek mint a neve is jelzi, tojás alakúak. A tojásvibrátor különböző testrészek stimulálására, izgatására szolgálnak. Arra buzdít, hogy a szex ne csupán a nemi szervek kényeztetéséből álljon, hanem ugyanúgy fordítsunk időt már területekre is. 

A tojásvibrátor remek kiegészítő lehet a mellbimbók izgatásához, de remek választás a csiklóra, a herékre, a végbélnyíláshoz, a hüvelyhez és akár a hónaljhoz is! Amint a lista is hűen tükrözi: a tojásvibrátor nem csupán a nők öröméért felel, a pasik is használhatják, így akár egymást is elláthatjátok különböző tippekkel a pasiddal!

Cselló tojásvibrátor

Itt van például a ROMP cselló tojásvibrátora, ami 40 dollárba kerül. Arra tervezték, hogy a hüvelybe felhelyezve, a G-pontot izgassa. A kellemes szilikonbevonat ügyel a biztonságra, a terméket tölteni kell, hogy használatra készen álljon. A távirányítós cselló tojásvibrátor mély rezgéseket bocsát ki, így izgatva a G-pontot. Nyugodtan add át az irányítást a pasidnak, feleljen ő azért, mennyire intenzív az élvezet. A termék teljesen vízálló, és töltésenként egy órát bír.

Fotó: organicloven.com

A randira alkalmas tojásvibrátor

A LELO márka LYLA 2 terméke szintén ezen az elven működik, kifejezetten budítják a párokat arra, hogy az ágyon kívül is használják a tojásvibrátort. A javaslat szerint fel kell helyezni a játékot a hüvelybe, majd a másik fél a távirányítóval kedvére játszhat. Ez lesz a valaha volt legforróbb randitok!

Fotó: lelo.com

via