Egy fiatal lány az OnlyFans-en osztotta meg elképesztő történetét, a felvételen arról beszél, hihetetlenül fájdalmas  volt a számára a szexjátékok használata. Emiatt orvoshoz fordult, a diagnózis pedig sokkolta. 

Fájdalmas volt

A 29 éves angol lány, Fenella Fox az OnlyFans-re töltött fel egy videót, melyben arról beszél, brutálisan fájdalmas volt számára a szexjátékok bevetése, ám jó ideig fogalma sem volt arról, mi lehet ennek az oka. Miután már egyre inkább frusztrálta a dolog, orvoshoz fordult, ahol döbbenten hallgatta végig a doktor diagnózisát. 

Sokkoló diagnózis

A lánytól a nőgyógyászati vizsgálaton kenetet vettek, nem sokkal később pedig kiderült, súlyos HPV fertőzése van, ez pedig konkrétan a rákos megbetegedés előszobája. Fenella rettegett attól, hogy daganat lehet, ezért biopsziára ment. Az eredmények alapján rákot megelőző sejtjei voltak, de szerencsére még nem alakult ki a betegség. Ettől függetlenül a videójában azt mondja, hihetetlenül ijesztő és stresszes élmény volt ez a számára, valamint azt is elárulta, műteni kellett annak érdekében, hogy a rákos sejtek ne alakuljanak ki. 

Műteni kellett 

A felvételen arról is mesélt, hogy a műtét alatt sokat vérzett, emiatt a kórházban is tovább bent kellett maradjon megfigyelésen. Fenella arról is beszélt, hogy a felépülési folyamat hosszabb volt, mint remélte, ám a műtét után nagyjából négy héttel már újra önmagának érezte magát. 

Sokáig halogatta 

A barna szépség bevallotta, sokáig halogatta a kenet vizsgálat elvégézést, mert nem tartotta azt túl fontosnak, mostanra azonban már tudja, hogy mekkora hibát követett el. Az őszinte videójának a célja is az, hogy felhívja a nők figyelmét a vizsgálat fontosságára, hiszen egy pár perc csupán az orvosnál, ami életeket menthet. 

Kiderült, hogy rengeteg mindent nem tudok a HPV-ről és a méhnyakrákról. Bárcsak korábban is tisztában lettem volna ezekkel a dolgokkal

– magyarázta a felvételen Fenella, aki bevallota, nem is gondolta, hogy a HPV akár 10-20 évig is a szervezetben lehet azelőtt, hogy a méhnyakrák kifejlődne. Éppen ezért rendkívül fontos a rendszeres vizsgálat és szűrés, hiszen az időben felfedezett probléma, még sikeresen gyógyítható. 

Azt hiszem többet kellene beszélni a HPV-ről. Ez egy olyan betegség, ami megöli a nőket. Tudtukon kívül terjed a közüsülés közben, még akkor is, ha a pasi óvszert visel. Ez nagyon ijesztő és teljesen eltántorít a kapcsolaton kívüli szextől 

– zárta gondolatait a fiatal lány. 

(via)